K KOUYLO Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 54 2 Nisan 2020 #11 ForAnAngeL dedi: Specification GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com Ekran kartı bu mu? HDMI 2.0b / SL-DVI-D Genişletmek için tıkla... Fansız model bu değil.
ForAnAngeL dedi: Specification GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com Ekran kartı bu mu? HDMI 2.0b / SL-DVI-D Genişletmek için tıkla... Fansız model bu değil.
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #12 Çok yüksek ihtimalle destekliyor ekran kartınız da, monitör de. Ayrıca monitörle beraber HDMI kablosu da gelebilir fakat 2.0 destekli olur mu bilemem.
Çok yüksek ihtimalle destekliyor ekran kartınız da, monitör de. Ayrıca monitörle beraber HDMI kablosu da gelebilir fakat 2.0 destekli olur mu bilemem.
M mito1172 Kilopat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #13 Ekran kartın alt linkteki ise HDMI olur. MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB GDDR5 Ekran Kartı GT Fiyatı MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB GDDR5 Ekran Kartı GT en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Ekran kartın alt linkteki ise HDMI olur. MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB GDDR5 Ekran Kartı GT Fiyatı MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB GDDR5 Ekran Kartı GT en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
K KOUYLO Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 54 2 Nisan 2020 #14 hawkeyes dedi: Çok yüksek ihtimalle destekliyor ekran kartınız da, monitör de. Ayrıca monitörle beraber HDMI kablosu da gelebilir fakat 2.0 destekli olur mu bilemem. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...q8a6pH_Vl0_r_iX3gJ7FNuvrN6muHcqBoCCAUQAvD_BwE ekran kartım bu display girişi var diyor bu sitede kasada yanlışmı takılı acaba? Ekran kartım bu nerede yanlışlık çözemedim gitti şuan. Dosya Ekleri 20200402_022303-01.jpeg 70,8 KB · Görüntüleme: 192
hawkeyes dedi: Çok yüksek ihtimalle destekliyor ekran kartınız da, monitör de. Ayrıca monitörle beraber HDMI kablosu da gelebilir fakat 2.0 destekli olur mu bilemem. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...q8a6pH_Vl0_r_iX3gJ7FNuvrN6muHcqBoCCAUQAvD_BwE ekran kartım bu display girişi var diyor bu sitede kasada yanlışmı takılı acaba? Ekran kartım bu nerede yanlışlık çözemedim gitti şuan.
GRENADEGUYS Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 3 21 Kasım 2020 #15 itopyadan MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA ürünü alacağım ve kasamda dp desteklemiyor hangi dönüştürücüden almalıyım veyahut dönüştürücüyle olur mu olursa hangisini önerirsiniz ? çabuk cevap verirseniz sevinirim indirim bitecek
itopyadan MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA ürünü alacağım ve kasamda dp desteklemiyor hangi dönüştürücüden almalıyım veyahut dönüştürücüyle olur mu olursa hangisini önerirsiniz ? çabuk cevap verirseniz sevinirim indirim bitecek