dogukannvd Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 SSD veya HDD modeli WD Blue 1TB Kasamda HDD takma yuvası yok. Hiçbir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın ismi Performax Trinity. HDD olarak WD Blue 1TB alacağım.
Kasamda HDD takma yuvası yok. Hiçbir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın ismi Performax Trinity. HDD olarak WD Blue 1TB alacağım.
byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #2 SSD takılı olan yere HDD takılması lazım. SSD ekteki fotoğrafta belirtilen yerde olmalı.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #3 dogukannvd dedi: Kasamda HDD takma yuvası yok. Hiçbir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın ismi Performax Trinity. HDD olarak WD Blue 1TB alacağım. Eki Görüntüle 1239075Eki Görüntüle 1239076Eki Görüntüle 1239077 Genişletmek için tıkla... Ön kısımda kızakları yok mu hocam, veya o SSD'nin olduğu yerde kızak yok muydu?
dogukannvd dedi: Kasamda HDD takma yuvası yok. Hiçbir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın ismi Performax Trinity. HDD olarak WD Blue 1TB alacağım. Eki Görüntüle 1239075Eki Görüntüle 1239076Eki Görüntüle 1239077 Genişletmek için tıkla... Ön kısımda kızakları yok mu hocam, veya o SSD'nin olduğu yerde kızak yok muydu?
dogukannvd Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #4 Jobs dedi: Ön kısımda kızakları yok mu hocam, veya o SSD'nin olduğu yerde kızak yok muydu? Genişletmek için tıkla... byiyuel dedi: SSD takılı olan yere HDD takılması lazım. SSD ekteki fotoğrafta belirtilen yerde olmalı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aldığımda böyle geldi. Bir zararı var mı?
Jobs dedi: Ön kısımda kızakları yok mu hocam, veya o SSD'nin olduğu yerde kızak yok muydu? Genişletmek için tıkla... byiyuel dedi: SSD takılı olan yere HDD takılması lazım. SSD ekteki fotoğrafta belirtilen yerde olmalı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aldığımda böyle geldi. Bir zararı var mı?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.761 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #5 Alttan direkt yuvaları denk getirip vidalayacaksınız.
byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #6 dogukannvd dedi: Eki Görüntüle 1239085 Bilgisayarı aldığımda böyle geldi. Bir zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir zararı yok. Eğer HDD takmak istiyorsanız SSD'yi ekteki gibi konumlandırmanız gerekir.
dogukannvd dedi: Eki Görüntüle 1239085 Bilgisayarı aldığımda böyle geldi. Bir zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir zararı yok. Eğer HDD takmak istiyorsanız SSD'yi ekteki gibi konumlandırmanız gerekir.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.680 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 11 Aralık 2021 #7 Anladığım kadarıyla SSD yerinde değil. HDD yerine takılmış. Kasada 2 tane HDD yeri gösteriyor. Diğerine takabilir misiniz?
Anladığım kadarıyla SSD yerinde değil. HDD yerine takılmış. Kasada 2 tane HDD yeri gösteriyor. Diğerine takabilir misiniz?
dogukannvd Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #8 byiyuel dedi: Hayır hiçbir zararı yok. Eğer HDD takmak istiyorsanız SSD'yi ekteki gibi konumlandırmanız gerekir Genişletmek için tıkla... oguzhansr40 dedi: Anladığım kadarıyla SSD yerinde değil. HDD yerine takılmış. Kasada 2 tane HDD yeri gösteriyor. Diğerine takabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Yani HDD takmak için SSD'nin yerini değiştirmem gerekiyor. Öyle yapacağım.
byiyuel dedi: Hayır hiçbir zararı yok. Eğer HDD takmak istiyorsanız SSD'yi ekteki gibi konumlandırmanız gerekir Genişletmek için tıkla... oguzhansr40 dedi: Anladığım kadarıyla SSD yerinde değil. HDD yerine takılmış. Kasada 2 tane HDD yeri gösteriyor. Diğerine takabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Yani HDD takmak için SSD'nin yerini değiştirmem gerekiyor. Öyle yapacağım.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.408 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #9 dogukannvd dedi: Kasamda HDD takma yuvası yok. Hiçbir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın ismi Performax Trinity. HDD olarak WD Blue 1TB alacağım. Eki Görüntüle 1239075Eki Görüntüle 1239076Eki Görüntüle 1239077 Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir çekmişsiniz ki fotoğrafı. Kasa yan mı düz mü, önü mü arkası mı hiç belli olmuyor biraz daha geniş açıdan da alın ki bir fikir olsun. Dik konumda olan SSD yi söküp yatay konumda olarak HDD takılacak gibi duruyor.
dogukannvd dedi: Kasamda HDD takma yuvası yok. Hiçbir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın ismi Performax Trinity. HDD olarak WD Blue 1TB alacağım. Eki Görüntüle 1239075Eki Görüntüle 1239076Eki Görüntüle 1239077 Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir çekmişsiniz ki fotoğrafı. Kasa yan mı düz mü, önü mü arkası mı hiç belli olmuyor biraz daha geniş açıdan da alın ki bir fikir olsun. Dik konumda olan SSD yi söküp yatay konumda olarak HDD takılacak gibi duruyor.
dogukannvd Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #10 odunq dedi: Hocam öyle bir çekmişsiniz ki fotoğrafı. Kasa yan mı düz mü, önü mü arkası mı hiç belli olmuyor biraz daha geniş açıdan da alın ki bir fikir olsun. Genişletmek için tıkla... Arka kısım hocam.
odunq dedi: Hocam öyle bir çekmişsiniz ki fotoğrafı. Kasa yan mı düz mü, önü mü arkası mı hiç belli olmuyor biraz daha geniş açıdan da alın ki bir fikir olsun. Genişletmek için tıkla... Arka kısım hocam.