Kasada Isınma Problemi

Anakartta sadece 1 fan girişi var, doğruca PSU'ya takma işi nasil oluyor? Neye benziyor yani onun kablosu?
Aşağıdaki linkte çevirici resmi var.
Kasa Fanı için Pin Çevirici Kullanma
Dışarıdan da 5 liraya bulabilirsiniz. Vatan bilgisayarda xigmatek markalı 120mm ledsiz fanlar var. Onların içerisinden çıkıyor. Gününe göre 14-25 lira fiyatı oluyor kasada. Fiyat/performans olarak çok memnun kaldığım bir fan. Kesinlikle tavsiye ederim.
Linki de bu XIGMATEK XOF SERİSİ 120MM TURUNCU FAN

Selam dostum aklımda açıklık olması açısından soracağım,

Akasa 4Pin Molex - 3Pin Fan Bağlantı Kablosu Dönüştürücü/Çoğaltıcı (AK-CB001) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar

Şimdi bunun 4 tane yuvarlak olan kısmını PSU'dan çıkan sokete takıyorum, fanlardan çıkan kabloyu da öbür tarafına?

Anakarta takılan kısım boş kalabilir anladıgım kadarıyla?

Aynen. Bana gösterdiğin bu ürünün güzel yanı da 4lü olması. Diğer ucu boş kalabilir. O kasada yeterince molex var. Öteki ucu boş kalsın. Kablolardan birisini sadece fanlara ayırmış olursun.

Egzoz fan almadıkça ısınma sorununu çözemezsin. Arkadaşların dediği gibi kablolamayı da yeniden yap.

Bir şeyleri bozacağım diye korkuyorum. Nasıl ayarlayabilirim tam olarak?
Acele etmeyin, dediğim gibi bende aynı kasa, aynı boyutlarda anakart mevcut. Ben size önümüzdeki hafta kablolama dahil fotoğraflar atayım. Fikir sahibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…