N ncag Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Bilgisayari kapadigimda fark ettim. Sanirim normalde acikken de yaniyor bu isik. Surekli yanip sonuyor. Bilgisayari kapayinca gidiyor. Fotografta alttaki isik. Yandigi ani yakalayamadim. Dosya Ekleri IMG_20250527_222058.jpg 96,4 KB · Görüntüleme: 35
Bilgisayari kapadigimda fark ettim. Sanirim normalde acikken de yaniyor bu isik. Surekli yanip sonuyor. Bilgisayari kapayinca gidiyor. Fotografta alttaki isik. Yandigi ani yakalayamadim.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.230 Makaleler 3 Çözümler 21 27 Mayıs 2025 #2 ncag dedi: Bilgisayari kapadigimda fark ettim. Sanirim normalde acikken de yaniyor bu isik. Surekli yanip sonuyor. Bilgisayari kapayinca gidiyor. Fotografta alttaki isik. Yandigi ani yakalayamadim. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ışık harddisk çalışma oluyor bilgisayar açılırken ya da işlem yaparken yanıp sönmesi normal bir sıkıntı yok.
ncag dedi: Bilgisayari kapadigimda fark ettim. Sanirim normalde acikken de yaniyor bu isik. Surekli yanip sonuyor. Bilgisayari kapayinca gidiyor. Fotografta alttaki isik. Yandigi ani yakalayamadim. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ışık harddisk çalışma oluyor bilgisayar açılırken ya da işlem yaparken yanıp sönmesi normal bir sıkıntı yok.
özkan533 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 ncag dedi: Bilgisayari kapadigimda fark ettim. Sanirim normalde acikken de yaniyor bu isik. Surekli yanip sonuyor. Bilgisayari kapayinca gidiyor. Fotografta alttaki isik. Yandigi ani yakalayamadim. Genişletmek için tıkla... Hard disk ışığı o
ncag dedi: Bilgisayari kapadigimda fark ettim. Sanirim normalde acikken de yaniyor bu isik. Surekli yanip sonuyor. Bilgisayari kapayinca gidiyor. Fotografta alttaki isik. Yandigi ani yakalayamadim. Genişletmek için tıkla... Hard disk ışığı o
N ncag Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #4 tamam teşekkürler Mantar09 dedi: Kırmızı ışık harddisk çalışma oluyor bilgisayar açılırken ya da işlem yaparken yanıp sönmesi normal bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
tamam teşekkürler Mantar09 dedi: Kırmızı ışık harddisk çalışma oluyor bilgisayar açılırken ya da işlem yaparken yanıp sönmesi normal bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #5 Sorun yok. Normal onun yanması. Yanmasını istemiyorsan eğer anakarttan bağlantılarını sökmen gerek.