Kasada herhangi bir parçayı yükseltmek istediğimde nasıl bir yol izlemeliyim? Kendi başıma çok karmaşık bir iş olabilir diye düşünüyorum. Kimler bu işte yardımcı olur ve nasıl? Bilginiz var mı?
Kasada herhangi bir parçayı yükseltmek istediğimde nasıl bir yol izlemeliyim? Kendi başıma çok karmaşık bir iş olabilir diye düşünüyorum. Kimler bu işte yardımcı olur ve nasıl? Bilginiz var mı?
Sistem özellikleriniz ne? Parça değişmenin zorluğu değiştireceğiniz parçaya göre değişir. RAM'leri değiştirecekseniz 10 dakikanızı almaz fakat işlemci değiştirecekseniz uğraştırır.
Sistem özellikleriniz nedir? Ona göre arkadaşlar ve bende bildiğim kadarıyla değişmeniz gereken en mantıklı parçayı söyleriz. Takma konusunda harddisk, m2 ssd, ram ve ekran kartını takmak aslında kolay. Diğer konulardada yardımcı oluruz takmada.
Sistem özellikleriniz ne? Parça değişmenin zorluğu değiştireceğiniz parçaya göre değişir. RAM'leri değiştirecekseniz 10 dakikanızı almaz fakat işlemci değiştirecekseniz uğraştırır.
Eğer deneyimsizseniz mutlaka birinden yardım alarak ilerleyin. Bir kez bir parçayı yardım eşliğinde değiştirdikten sonra bir sonraki seferde kendiniz yavaşta olsa yapabiliyorsunuz. En kolay takılan parçalar genelde SSD, HDD, ekran kartı ve işlemcidir. Anakart ve PSU değişimi daha riskli ve uğraştırıcı parçalardır.