Kasada parça yükseltmesi nasıl yapılır?

İşlemci i5 11400F. Ekran kartı gtx 1660.

Tüm özellikleri söyler misin?
Hocam pc elimde değil şuan. Merak ettiğim için soruyorum. Haftaya gelecek. Mağazadan aldığımız için bütün sistem aklımda değil şuan özellikleri. Pazar gidebilirim mağazaya oradan söyleyebilirim.

Hocam pc elimde değil şuan. Merak ettiğim için soruyorum. Haftaya gelecek. Mağazadan aldığımız için bütün sistem aklımda değil şuan özellikleri. Pazar gidebilirim mağazaya oradan söyleyebilirim.
Nereden aldınız kaça aldınız acaba?

Vatan. 15-20 arası. Hocam biliyorum kazık fakat aile o şekilde uygun gördü. Sipariş vs. Olmadı.
Anladım geçmiş olsun 11400f gtx 1660 sistemi 15-20 arasına almak baya koyar. Hemde baya.

Anladım geçmiş olsun 11400f gtx 1660 sistemi 15-20 arasına almak baya koyar. Hemde baya.
Bir şey soracağım. Bu ekran kartlı ve işlemcili bir sistem kötü müdür sizce? Üzer mi, gerek oyunlarda ki performans gerek genel performans açısından.

Hocam birde bilen bir kişi derken bilgisayarcı vs. Olur mu? Bu işle özellikle ilgilenen kişiler kimler, kimlere gitmek gerekir? Veya eve çağırabiliyor muyuz?

Bu şekilde hocam. Birde 1660 düz versiyonu sanıyordum, 1660 "Super" modeliymiş. Bu bir artı oldu. Konuya gelirsek ileride bu sistemde ekran kartına 2060 veya 3060 koyabilir miyim? Kaldırır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…