Kasada SATA SSD için gereken güç kablosu yok

WhatIveDone

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kasam Vento VG20a 650W 80Plus sanırım içinde SATA SSD'me bağlamam için gereken güç kablosu yok. Nasıl, nereden temin edebilirim almam gereken şey nedir?
Takacağım SATA SSD, Samsung 870 EVO.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam acelesi var ise size en yakın bilgisayarcıda bulursunuz ucuz bir şey zaten.
Eğer aciliyeti yoksa bu linkten alabilirsin.
Kablo Link

Hocam acelesi var ise size en yakın bilgisayarcıda bulursunuz ucuz bir şey zaten.
Eğer aciliyeti yoksa bu linkten alabilirsin.

Hocam benim baktığım kadarıyla kasanın içinde başka Power kablosu yok gibi. Linkte attığınız kablonun beyaz ucunu takacak bir yer göremedim. Acaba ben mi yanlış bakıyorum

Hocam benim baktığım kadarıyla kasanın içinde başka Power kablosu yok gibi. Linkte attığınız kablonun beyaz ucunu takacak bir yer göremedim. Acaba ben mi yanlış bakıyorum

Hocam size Power kablo lazım olduğuna emin misiniz? SATA kablosu olabilir mi ihtiyacınız olan kablo.

Hocam size Power kablo lazım olduğuna emin misiniz? SATA kablosu olabilir mi ihtiyacınız olan kablo.

Attığınız kablonun gerek olduğuna emin fakat dediğim gibi kablonun SATA ucu değil de diğer ucunu takmaya yer yok. Ben şu an evde değilim akşam geçince fotoğraflarla anlatsam da çözsek olur mu hocam.

@EmirTasx hocam fotoğrafta gördüğün gibi ekran kartı güç pineri hariç kablo yok ortalıkta.
Kasa da yeni kasa neden böyle anlamadım.

**hocam sorun çözüldü kabloları buldum teşekkürler *

Dosya Ekleri

• 20250328_193736.jpg
    176,2 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…