Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 27 Kasım 2020 #1 Kasaya fan takarken vidadan dolayı düşen küçük bir metal parçası, yani kasaya ait olan bir parça diye düşünüyorum. Ama sorayım istedim. Dosya Ekleri 20201127_214203.jpg 142,4 KB · Görüntüleme: 139
Kasaya fan takarken vidadan dolayı düşen küçük bir metal parçası, yani kasaya ait olan bir parça diye düşünüyorum. Ama sorayım istedim.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #2 Ahmet İnanoğlu dedi: Kasaya fan takarken vidadan dolayı düşen küçük bir metal parçası, yani kasaya ait olan bir parça diye düşünüyorum. Ama sorayım istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam neyi gösteriyorsunuz anlamadım.
Ahmet İnanoğlu dedi: Kasaya fan takarken vidadan dolayı düşen küçük bir metal parçası, yani kasaya ait olan bir parça diye düşünüyorum. Ama sorayım istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam neyi gösteriyorsunuz anlamadım.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 Orda işinize yarayacak hiçbir şey yok .
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 27 Kasım 2020 #4 Hocam vidadının metali ya da fanın plastiği sıyrılmış ve oraya düşmüş gibi gözüküyor. Yapacağınız bir şey yok.
Hocam vidadının metali ya da fanın plastiği sıyrılmış ve oraya düşmüş gibi gözüküyor. Yapacağınız bir şey yok.
Steinbeck Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 213 27 Kasım 2020 #5 Bu parçanın nereden düştüğünü bulmamız imkansız ve bu parça metal çapağı gibi gözüktü gözüme oradan alıp daha sonra ihtiyacını hissederseniz bulabileceğin bir yere koymanı ve hayatına devam etmeni tavsiye ederim.
Bu parçanın nereden düştüğünü bulmamız imkansız ve bu parça metal çapağı gibi gözüktü gözüme oradan alıp daha sonra ihtiyacını hissederseniz bulabileceğin bir yere koymanı ve hayatına devam etmeni tavsiye ederim.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 27 Kasım 2020 #6 Ben de bilgisayarın donanım parçalarının üstünde (ekran kartı vb.) bir parça var onu soruyorsun zannettim. Lütfen abudik gubudik sorular sormayın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Ben de bilgisayarın donanım parçalarının üstünde (ekran kartı vb.) bir parça var onu soruyorsun zannettim. Lütfen abudik gubudik sorular sormayın.