Kasadaki bütün RGB'ler nasıl kontrol edilir?

Denediniz mi hocam?

Evet denedim oldu. Yaklaşık 3-4 saniye LED düğmesine basında anakarta geçiyormuş kontrol.
Bunu keşke bir yerlere yazıp bilgisini verselermiş. Kaç defa uğraştım bir de meğer sorunun çözümü çok kolaymış

İkinize de teşekkür ederim arkadaşlar.

Hocam benzeri geçen arkadaşımın LianLi kasasında oldu. Kasanın kendi kontrolcüsünü bir türlü ana kart moduna geçiremiyorduk. Sonra şans eseri fark ettik. Meğerse kasa üzerinden düğmeye basıp animasyonlar arasında geçiş yaparken o seçeneklerden biri ana kart kontrolmüş. Yani onca animasyon arasına bir tane ana kart kontrolü modu da sokmuşlar ve 5 aydır çözemiyorduk bu sorunu düşünün yani Ama biz tabi milletçe kullanım klavuzu alışkanlığımız olmadığı ve kasanın da kullanım kılavuzunu önemsemediğimiz için gözümüzden kaçırmış olabiliriz. Kesin yazıyordum kılavuzunda.

Sizinki daha zormuş tabii. Ben sistemi hazır aldım hocam kasanın kullanım kılavuzu yoktu. Kasanın sitesine de baktım orada yazıyor mu diye orada kontrolcüden bahsetmiyordu bile

Çok mutlu oldum. Yanıtı çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim.

Çok mutlu oldum. Yanıtı çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim.

Ben de mutlu oldum yanıtınızı işaretledim zaten çözüme kavuşturuldu die bildirim gelmiş ama konuda neden belli değil anlamadım. Yoksa dediğim gibi ilk mesajımdan sonra işaretledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…