E Emir Usta Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Arkadaşlar kasayı tamire götürdüm ve geldiğinde kasanın CD bölümü çalışmıyordu. Aynı zamanda USB yeri de çalışmıyordu. Kablosu falan mı koptu anlamadım yardım edenlere teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Arkadaşlar kasayı tamire götürdüm ve geldiğinde kasanın CD bölümü çalışmıyordu. Aynı zamanda USB yeri de çalışmıyordu. Kablosu falan mı koptu anlamadım yardım edenlere teşekkürler
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 11 Mart 2021 #2 O yerlerin genelde kablosu oluyor. Tahminimce kablosunu takmayı unuttular.
E Emir Usta Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #3 Oghun dedi: O yerlerin genelde kablosu oluyor. Tahminimce kablosunu takmayı unuttular. Genişletmek için tıkla... Kasaya bakmaya çalışırım teşekkürler
Oghun dedi: O yerlerin genelde kablosu oluyor. Tahminimce kablosunu takmayı unuttular. Genişletmek için tıkla... Kasaya bakmaya çalışırım teşekkürler