SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 5 Eylül 2022 #1 Yeni kasa aldım. LED'lerin ve fanların bağlı olduğu ir şey var orada. Datadan 3 kablo çıkıyor. Onlar nedir? Takmama gerek var mı? Anakart H81M-K.
Yeni kasa aldım. LED'lerin ve fanların bağlı olduğu ir şey var orada. Datadan 3 kablo çıkıyor. Onlar nedir? Takmama gerek var mı? Anakart H81M-K.
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Fanları buna bunu CPU ya ya da anakarta takmanız lazım sanırım.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 5 Eylül 2022 #3 Cengizhan DOLAK dedi: Fanları buna bunu CPU ya ya da anakarta takmanız lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Anakarta uyumlu bir yok onları takmak için ne yapacagim?
Cengizhan DOLAK dedi: Fanları buna bunu CPU ya ya da anakarta takmanız lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Anakarta uyumlu bir yok onları takmak için ne yapacagim?
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 Fan controller diye geçiyor bu ben toplayalı bayağı oldu bir bilgim yok açıkcası
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 5 Eylül 2022 #5 Cengizhan DOLAK dedi: Fan controller diye geçiyor bu ben toplayalı bayağı oldu bir bilgim yok açıkcası Genişletmek için tıkla... Hocam bu galiba yazılım ile kontrol etmek için fan speed fan ledleri falan. Ama kumandası var gerek yok gibi.
Cengizhan DOLAK dedi: Fan controller diye geçiyor bu ben toplayalı bayağı oldu bir bilgim yok açıkcası Genişletmek için tıkla... Hocam bu galiba yazılım ile kontrol etmek için fan speed fan ledleri falan. Ama kumandası var gerek yok gibi.