M Mustafa BAyrak Hectopat Katılım 28 Ekim 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2018 #1 Kasamın egzoz fanı fazla ses çıkardığı için fanı sökmek istiyorum. Kasanın yan kapağını açtım, egzoz fanını sökersem zararı olur mu?
Kasamın egzoz fanı fazla ses çıkardığı için fanı sökmek istiyorum. Kasanın yan kapağını açtım, egzoz fanını sökersem zararı olur mu?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 24 Şubat 2018 #2 Tabi olur! Egzoz adı üstünde. İçerdeki sıcak havayı dışarı atması lazım. Vidaların diplerine kauçuk yapıştırın ses çıkarmaz.
Tabi olur! Egzoz adı üstünde. İçerdeki sıcak havayı dışarı atması lazım. Vidaların diplerine kauçuk yapıştırın ses çıkarmaz.
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.195 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2018 #3 Sisteme bağlı, çok ısınan sistem değilse bütün fanları sök. Nasıl olsa, ısınan hava yükselir ve bir yerden çıkacak illa. Açıklıktan.
Sisteme bağlı, çok ısınan sistem değilse bütün fanları sök. Nasıl olsa, ısınan hava yükselir ve bir yerden çıkacak illa. Açıklıktan.