Kasadaki görüntü laptopa HDMI ile aktarılabilir mi?

MichealScofield

Kilopat
Dostlar online sınavlara gireceğim. Kamera şartı var. Masaüstünde kamera olmadığı için ve laptop çok hantal olduğu için görüntüyü aktarmak istiyorum. HDMI ile bunu halledebilir miyim?

Dostlar online sınavlara gireceğim. Kamera şartı var. Masaüstünde kamera olmadığı için ve laptop çok hantal olduğu için görüntüyü aktarmak istiyorum. HDMI ile bunu halledebilir miyim?
DroidCam diye bir uygulamayla telefon kameranı bilgisayara bağlayıp webcam gibi kullanabiliyorsun. Ne kadar güvenlidir onu bilmiyorum.

DroidCam diye bir uygulamayla telefon kameranı bilgisayara bağlayıp webcam gibi kullanabiliyorsun. Ne kadar güvenlidir onu bilmiyorum.
Güvenli bir uygulama eğer Google Play üzerinden ve kendi sitesi üzerinden erişiyorsan. Senelerdir kullanıyorum. Kablolu bağlantı Wi-Fi bağlantısına göre daha stabil oluyor.

Güvenli bir uygulama eğer Google Play üzerinden ve kendi sitesi üzerinden erişiyorsan. Senelerdir kullanıyorum. Kablolu bağlantı Wi-Fi bağlantısına göre daha stabil oluyor.
Ben de güvenli diye biliyorum fakat net bir şey söylemek istemedim.

Dostlar Online sınavlara gireceğim. Kamera şartı var. Masaüstünde kamera olmadığı için ve laptop çok hantal olduğu için görüntüyü aktarmak istiyorum. HDMI ile bunu halledebilir miyim?

Sunshine veya Moonlight uygulamasını öneriyorum. HDMI gibi görüntü aktarım kabloları ile bunu yapmak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…