Kasadaki hasar sorun yaratır mı?

bayara

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Gaming.Gen.TR'den aldığım hazır sistemimim elime ulaştı. Kasanın arkasında böyle küçük bir hasar var. Ne olur ne olmaz sorayım dedim. Bir sıkıntı oluşturur mu?

Dosya Ekleri

• photo1681400068(2).jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 87
  • photo1681400068(1).jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Problem olmaz. İç donanım zarar görmediyse endişe edecek bir şey yok.

Bugün Gaming.Gen.TR'den aldığım hazır sistemimim elime ulaştı. Kasanın arkasında böyle küçük bir hasar var. Ne olur ne olmaz sorayım dedim. Bir sıkıntı oluşturur mu?

Sıfır bir şey böyle çıktı ise iade etmek lazım.

Değişim isteyin. 0 almışsınız ve hasarlı gelmiş, şahsen takıntılı olduğum için ben değiştirirdim. Takıntıya da gerek yok aslında, 0 aldınız niye hasarlı gelsin?

Satışını yapmak istediğinizde de problem çıkarabilir.

Problemi en kısa sürede satıcıya bildirmezseniz ayıptan doğan zararınızı sonradan gidermekte zorlanırsınız. Değişim isteyip istememe konusunda kararsızsanız derhal satıcıya durumu bildirmelisiniz.

Hocam aciliyetiniz yoksa değişim isteyin fakat kafaya takılacak bir darbe değil gibi duruyor, iç donanımda sorun yoksa dert etmezdim ben. Tekrar geri gönder, onay versinler, yenisini göndersinler, tekrar al falan filan benim için uzun iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…