Y Yneyo Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 133 1 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar benim jack girişlerim temasızlık yapıyor ve kulaklıktan garip sesler geliyor. Dahili jack girişi diye bir şey var mı? Ben bulamadım atar mısınız? Bir de USB ile ses alabildiğimiz kulaklıklar varsa onlar da olur. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Arkadaşlar benim jack girişlerim temasızlık yapıyor ve kulaklıktan garip sesler geliyor. Dahili jack girişi diye bir şey var mı? Ben bulamadım atar mısınız? Bir de USB ile ses alabildiğimiz kulaklıklar varsa onlar da olur.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Temmuz 2022 #2 USB 7.1 Kulaklık alabilirsiniz hocam. Ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Y Yneyo Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 133 1 Temmuz 2022 #3 OnePC dedi: USB 7.1 Kulaklık alabilirsiniz hocam. Ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Jack girişi olmadan kulanılabilir mi?
OnePC dedi: USB 7.1 Kulaklık alabilirsiniz hocam. Ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Jack girişi olmadan kulanılabilir mi?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Temmuz 2022 #4 Yneyo dedi: Jack girişi olmadan kulanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de hocam. Ucunda sadece USB Girişi var kulaklığın.
Yneyo dedi: Jack girişi olmadan kulanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de hocam. Ucunda sadece USB Girişi var kulaklığın.
Y Yneyo Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 133 1 Temmuz 2022 #5 OnePC dedi: Tabii ki de hocam. Ucunda sadece USB Girişi var kulaklığın. Genişletmek için tıkla... çok sağolun
OnePC dedi: Tabii ki de hocam. Ucunda sadece USB Girişi var kulaklığın. Genişletmek için tıkla... çok sağolun
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Temmuz 2022 #6 Yneyo dedi: çok sağolun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yardımcı olabildiysem mesajımı "Çözüm" olarak işaretlerseniz çok sevinirim. İyi akşamlar.
Yneyo dedi: çok sağolun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yardımcı olabildiysem mesajımı "Çözüm" olarak işaretlerseniz çok sevinirim. İyi akşamlar.