Kasadaki kabloları anakartta nereye takmalıyım?

Şu USB kablosunu takacağın kısım olmalı (genelde baş tarafı mavi olup bir tarafında çentik olur.

Tam gözüm seçmiyor ama şuna benzer pinlere kasanın reset- start girişlerini bağlaman gerekiyor. Buna benzer pinlere dikkatlice bakar mısın?

O mavi olan IDE girişiymiş. O pinleri söylediğin için teşekkür ederim, onları araştırıp kabloları taktım.
Bu arada bende bir de kart okuyucu var kablosu "Reset SW" gibi, ama 4 pinli biri boş. Onu nereye takmalıyım?

Son düzenleme:

4 pinden kastın bir sırada 4 bir sırada 3 pin olan bir kablo olmalı. USB 2.0 yuvasına bağlanıyor genelde o. Tam soketleri seçemiyorum ama buradaki soket olabilir.

İnternetten baktım SD Card readerlar için hep 4/3 pinli giriş gördüm, böyle giriş bilmiyorum, anakartta soketi var mı onu da bilmiyorum.

İnternetten baktım SD Card readerlar için hep 4/3 pinli giriş gördüm, böyle giriş bilmiyorum, anakartta soketi var mı onu da bilmiyorum.
USB girişinin altına oluyordu ben de oraya taktım inşallah sorun olmaz.

Dosya Ekleri

• 16381071385277823122664268889303.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…