Kasadaki Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor

Daha fazla  
Son 2-3 gündür kasamdaki kırmızı ışık yanıp sönüyor. Herhangi bir kopyalama, klasör açma vs. gibi işlemler yaptığımda sürekli yanıyor.
  • Çözmek için Win8 64 bit alıcam 1-2 gün içinde
  • BIOS güncelledim
  • Ekran kartımı güncelledim(ki zaten günceldi)
  • Tüm parçaları çıkartıp açtım
  • ama sorun çözülmedi. Yardım Eder misiniz?
  • Pc Özelliklerim:
  • AMD-FX 6300
  • 2x2 GB Hi-Level Ram 1600Mhz
  • Asus HD 6670 2GB
Anakartımın modelini tam bilmiyorum evde olmadığım için ama markası MSI onu biliyorum sadece

Son düzenleyen: Moderatör:
Hdd testi yaptiniz mi hdd ye? El sallama gunu gelmiştir belki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir sorun değil ki.
O dediğin kırmızı ışık "HDD" işlem yaparken yanıp söner zaten.

O ışığın yanıp sönmesi veya işlem esnasında sürekli yanması gayet normal bir durum. Hdd modeliniz nedir?

Bunda bir sıkıntı yok. Asıl yanıp sönmezse problem. Herhangi bir sıkıntı yok.

HDD Testini Windows ile Hataları Denetle Yaptım Hiçbir Sorun Bulmadı Zaten bi Yavaşlık Söz Konusu Deil Ama Önceden böyle Yapmıyordu

HDD Testini Windows ile Hataları Denetle Yaptım Hiçbir Sorun Bulmadı Zaten bi Yavaşlık Söz Konusu Deil Ama Önceden böyle Yapmıyordu

Bence sorun disk ile ilgili değil. Eğer dediğiniz gibi ise ışık gayet normal çalışıyor. HDD her zaman ilk alındığı gibi bir tepki vermez. İlk günkü gibi ışık tepkisi almayı beklemeyin.

Şuan Atto BenchMark Yapıyorum. Birde Ekran Kartını Deiştircem R7 250 alsammı yoksa 6670 kalsınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…