L lucilfeytan Hectopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2017 #1 Kasadaki kulaklık jakı benim fütursuzca kullanmam yüzünden bozuldu temassızlık oluyor. Bende program indirdim jak yerini değiştirdim. Ama temassızlık olan jakı da kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim ? yardımcı olabilecek yok mu ?
Kasadaki kulaklık jakı benim fütursuzca kullanmam yüzünden bozuldu temassızlık oluyor. Bende program indirdim jak yerini değiştirdim. Ama temassızlık olan jakı da kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim ? yardımcı olabilecek yok mu ?
terlikmodem Hectopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2017 #2 Usb ses kartları var istersen alabilirsin.
L lucilfeytan Hectopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2017 #3 terlikmodem dedi: Usb ses kartları var istersen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler bakip arastiracagim
terlikmodem dedi: Usb ses kartları var istersen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler bakip arastiracagim