Kasadaki RGB fanlar çalışmıyor

Hocam bütçeyi çok zorlamaz ise daha iyi bir anakart alın. Kasayı da değiştirin bence. @BerkayZ87 bütçenizi söylerseniz tam olarak biz yardımcı oluruz.
hocam bütçe sonda maalesefde ben baya araştırdım kasa iyi diye biliyorum anakarta iyisi 2500 fark istiyor çok zor anakartın yada kasanın kronik sorunu mu var ?

hocam bütçe sonda maalesefde ben baya araştırdım kasa iyi diye biliyorum anakarta iyisi 2500 fark istiyor çok zor anakartın yada kasanın kronik sorunu mu var ?
Anakart giriş seviyesi berbat bir anakart. Mosfetleri vb. yetersiz ileride daha iyi bir işlemci taktığınızda bu anakart ile çok güzel şeyler yaşayamazsınız. @Caner Uncu arkadaşa sen iyi yardımcı olursun.

Anakart giriş seviyesi berbat bir anakart. Mosfetleri vb. yetersiz ileride daha iyi bir işlemci taktığınızda bu anakart ile çok güzel şeyler yaşayamazsınız. @Caner Uncu arkadaşa sen iyi yardımcı olursun.
tamamdır hocam ben dediğniz arkadaşlara sorim

@BerkayZ87 @Caner Uncu hocam bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

ASUS Prime B650M-K bu anakart nasıl hocam​

Son düzenleme:
Tamamdır hocam ben dediğniz arkadaşlara sorayım

@BerkayZ87 @Caner Uncu hocam bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

ASUS Prime B650M-K bu anakart nasıl hocam​

2 tane ARGB portu var. O 3 fanın ARGB kablosunu çoklayıcı ile tek porta takabilirsin. Kasanın fanları ARGB mi bilmiyorum o model hakkında bir bilgim yok eğer öyle ise Alfais'in bayağı sağlam çoklayıcıları var ben bulursam atarım şimdi.

https://www.hepsiburada.com/alfais-...blo-splitter-p-HBCV000015WK6N?magaza=Evaletim bunu alıyorsun kasanın arkasına yapıştırıyorsun. SATA güç bağlantısını yapıp anakartına add gen kısmına takıyorsun uzatma kablosunu bu kadar. Hem bu attığımda daha fazla ARGB ürün takmanı sağlıyor.

ASUS TUF Gaming AF120A2R RGB fan budur​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…