libericertis Decapat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 3 1 Nisan 2019 #1 Merhabalar, ben ASTRO 650W 80PLUS PSU 4 Adet RGB LED Fan kasa kullanıyorum. Bu kasadaki 4 adet RGB fanı Aura Sync ile yönetmenin bir yolu var mıdır şu an kendileri kasanın içinde çıkan RGB Hub'a bağlılar. AliExpress'de şöyle bir şey gördüm: Page Not Found - Aliexpress.com Bu ürün işimi görür mü? Nasıl Kullanabilirim?
Merhabalar, ben ASTRO 650W 80PLUS PSU 4 Adet RGB LED Fan kasa kullanıyorum. Bu kasadaki 4 adet RGB fanı Aura Sync ile yönetmenin bir yolu var mıdır şu an kendileri kasanın içinde çıkan RGB Hub'a bağlılar. AliExpress'de şöyle bir şey gördüm: Page Not Found - Aliexpress.com Bu ürün işimi görür mü? Nasıl Kullanabilirim?
Crazyboy Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 539 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Nisan 2019 #2 Kasadaki fanlar AuraSync desteklemiyor.Linkteki cihaz birden fazla AuraSync fan ve ürünlerini bağlamaya yarıyor. Artı 0 Eksi
Kasadaki fanlar AuraSync desteklemiyor.Linkteki cihaz birden fazla AuraSync fan ve ürünlerini bağlamaya yarıyor.
KS KS libericertis Decapat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 3 1 Nisan 2019 #3 Crazyboy dedi: Kasadaki fanlar AuraSync desteklemiyor.Linkteki cihaz birden fazla AuraSync fan ve ürünlerini bağlamaya yarıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artık yeni Fan alacağız o zaman. : D Artı 0 Eksi
Crazyboy dedi: Kasadaki fanlar AuraSync desteklemiyor.Linkteki cihaz birden fazla AuraSync fan ve ürünlerini bağlamaya yarıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artık yeni Fan alacağız o zaman. : D