Kasadaki RGB'ler Windows açılana kadar standart modda çalışıyor

Burqia

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
Adata XPG 3200MHz CL19
Anakart
MSI B550 Gaming Plus
Selam. Anakarta bağlı olarak programlanan ARGB fan ve LED şerit kasayı çalıştırır çalıştırmaz olması gereken renkte çalışıyor. Ancak Adata XPG RAM'ler Rainbow modda; NZXT sıvı soğutmaya ait aer 2 fanlar ve pompa beyaz renkte çalışıyor.

Tüm ayarlanabilir RGB'leri görseldeki gibi her zaman olması gerektiği modda bilgisayarı açma tuşuna basar basmaz çalıştırmam mümkün müdür?

Dosya Ekleri

• sss.png
    815,1 KB · Görüntüleme: 55
Mümkün değil diye düşünüyorum çünkü RAM ve sıvı soğutmanın yazılımları açılana kadar önceden tanımlanan modda çalışıyorlar, yazılım açılınca da normal haline dönüyor ikisi de.

Bende de RGB XPG D41 var. Windows açılana kadar standart modda çalışıyor, yazılım çalışmaya başlayınca aydınlatması değişiyor.

Benim de öyle ve bu gerçekten rahatsız ediyor bir de NZXT fanları ayrı, anakarttaki ARGB'leri ayrı programla kontrol ediyorum. Bunların hepsini toplu bir şekilde kontrol edebileceğim bir yazılım var mıdır?

SignalRGB deneyebilirsiniz ama tüm ürünlerle uyumlu değil bilginiz olsun, ben tüm aydınlatma işlerini o yazılımla çözüyordum.
En azından bu başlık altında bu güzel programı öğrenip kullanmaya başladım. Tek tıkla her şey halloluyor mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…