Kasadaki Type-C Erkek kablosunu anakarta bağlamak

Minsnicterb

Megapat
Corsair 500D kasamda ön port için Type-C kablosu bulunmakta.
Anakartımda kasa girişi ile uyumlu bir giriş bulunmuyor ve hangi isimle arayacağımı bilmiyorum.
Anakart'ın arkasında normal Type-C girişi bulunmakta. Bir nolu resimdeki gibi bir kablo bulursam; Anakartın arkasındaki Type-C ile kasa ön port kablosunu birbirine bağlayabilirim.

İki nolu resimde ise olması gereken bağlantı görünmekte. Ama benim anakartımda böyle bir giriş yok. Sadece arkasında normal Type-C bulunmakta.

Bir nolu resimdeki bir kablo nereden bulabilirim? Hangi kelime ve cümle ile aramalıyım?

Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
Kasa: Corsair 500D

Anakartında yuva yoksa PCI Express'den bağlayacağın bir board ile kasanın bağlantısını kullanabilirsin.

Uca ait isimlendirme linkte mevcut.

Anakart'ın arka tarafında zaten bu giriş var. Ben kasanın ön tarafındakini kullanmak için bi Adaptör arıyorum. Öyle bir Adaptör bulamadım. Zaten resim ve yazı ile anlattım. Linkteki ürünü isim için koydunuz sanırım. Çünkü bu Anakart'tan arkaya Type-C uzatmak için.

Uç adı hangisi ben emin olamadım yazar mısınız?

Son düzenleme:
Ne yaptınız hocam, dediğiniz tarzda bir ürün bulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…