Kasadaki Type-C girişini anakarta takmak sorun olur mu?

Müşir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Cooler Master HAF500 kasanın önünde Type-C girişi bulunmakta ancak ASUS B550 Plus Wi-Fi anakartında type-e girişi yok internetten araştırdım ve böyle bir ürün buldum bu ürünü anakarta takarsam type-e girişi olacak anakartta bu sayede kasadaki Type-C girişini kullanabileceğim ancak sorum şu bu ürün anakarta herhangi bir zarar verme ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yedek M.2 yuvasına uygun gözüküyor. İkinci bir M.2 istenmiyorsa olabilir.

Teşekkürler hocam.

Kankam selam. Bende TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi) anakartı ve Cooler Master Masterbox TD500 mesh V2 var ve aynı problem bende de var.

Anakartı çok iyi değişmek istemiyorum ve kasa da çok güzel değiştirmek istemiyorum. Bundan dolayı önde ki Type-C girişini kullanamamak üzüyor.

Son durum ne? Aldın mı, işe yaradı mı? Daha iyi bir önerin var mı?

Aldım sorunsuz kullanıyorum ama sadece M.2 takmıyorsun ekstra bir kablo daha var.
Nereye takılıyordu unuttum ama sorunsuz çalışıyor.

Aldım sorunsuz kullanıyorum ama sadece M.2 takmıyorsun ekstra bir kablo daha var.
Nereye takılıyordu unuttum ama sorunsuz çalışıyor.

Sağ ol dostum. M.2 SSD kısmını kullanmak istemiyorum ama mecbur kalırsam bakacağız artık başka birkaç çözüm buldum şu anda onlarla ilgileniyoeum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…