eraykee Femtopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 A320M Pro M.2 anakartım var. Bir süre sonra USB 3.0 kendiliğinden çalışmamaya başladı. Anakarttaki pinde bir sorun yok gibi gözüküyor.
A320M Pro M.2 anakartım var. Bir süre sonra USB 3.0 kendiliğinden çalışmamaya başladı. Anakarttaki pinde bir sorun yok gibi gözüküyor.
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.963 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #2 eraykee dedi: A320M Pro M.2 anakartım var. Bir süre sonra USB 3.0 kendiliğinden çalışmamaya başladı. Anakarttaki pinde bir sorun yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kasadaki USB 3.0 portuna şu ana kadar nasıl davrandınız? Dik ve dengeli bir şekilde tak çıkar mı yaptınız yoksa biraz hor kullandınız mı? Artı 0 Eksi
eraykee dedi: A320M Pro M.2 anakartım var. Bir süre sonra USB 3.0 kendiliğinden çalışmamaya başladı. Anakarttaki pinde bir sorun yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kasadaki USB 3.0 portuna şu ana kadar nasıl davrandınız? Dik ve dengeli bir şekilde tak çıkar mı yaptınız yoksa biraz hor kullandınız mı?
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 17 Mart 2023 #3 BIOS ayarlarında USB2.0 ve USB3.0 ayarı var orası disable ile enable olarak değiştirin. Artı 0 Eksi
KS KS eraykee Femtopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 Serush dedi: Kasadaki USB 3.0 portuna şu ana kadar nasıl davrandınız? Dik ve dengeli bir şekilde tak çıkar mı yaptınız yoksa biraz hor kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir kaç defa dışında hiç hor kullanmadım. Ebu Zalim dedi: BIOS ayarlarında USB2.0 ve USB3.0 ayarı var orası disable ile enable olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen. Ebu Zalim dedi: BIOS ayarlarında USB2.0 ve USB3.0 ayarı var orası disable ile enable olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Merhaba bios ayarlarında bulamadım öyle bir seçenek Son düzenleme: 17 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Serush dedi: Kasadaki USB 3.0 portuna şu ana kadar nasıl davrandınız? Dik ve dengeli bir şekilde tak çıkar mı yaptınız yoksa biraz hor kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir kaç defa dışında hiç hor kullanmadım. Ebu Zalim dedi: BIOS ayarlarında USB2.0 ve USB3.0 ayarı var orası disable ile enable olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen. Ebu Zalim dedi: BIOS ayarlarında USB2.0 ve USB3.0 ayarı var orası disable ile enable olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Merhaba bios ayarlarında bulamadım öyle bir seçenek