F Furkan Apaydın Kilopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2019 #1 Her oyun açtığımda bipleme sesi geliyor ve gidiyor. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2019
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Mart 2019 #2 Donanımsal olabilir tüm oyunlara girince oluyor mu
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 13 Mart 2019 #3 Tablo size yardımcı olabilir. Sürprizbozan: Tablo
F Furkan Apaydın Kilopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2019 #4 SaviorAngel™ dedi: Donanımsal olabilir tüm oyunlara girince oluyor mu Genişletmek için tıkla... Evet Tüm Oyunlara Girince Oluyor 3 kısa bipleme sesi oluyor ama bu önceden olmuyordu
SaviorAngel™ dedi: Donanımsal olabilir tüm oyunlara girince oluyor mu Genişletmek için tıkla... Evet Tüm Oyunlara Girince Oluyor 3 kısa bipleme sesi oluyor ama bu önceden olmuyordu
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 28 Mart 2019 #5 Furkan Apaydın dedi: Evet Tüm Oyunlara Girince Oluyor 3 kısa bipleme sesi oluyor ama bu önceden olmuyordu Genişletmek için tıkla... donanımsal veya yazılımsal bir hata olduğu aşikar, @time to abandon ship'nin attığı tablodan kontrol et
Furkan Apaydın dedi: Evet Tüm Oyunlara Girince Oluyor 3 kısa bipleme sesi oluyor ama bu önceden olmuyordu Genişletmek için tıkla... donanımsal veya yazılımsal bir hata olduğu aşikar, @time to abandon ship'nin attığı tablodan kontrol et
AATROX28 Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2019 #6 bip sesi geliyorsa büyük ihtimal ram lardan kaynaklanıyordur. Kardeşim internetten araştırdım ilk ram slotunda bozukluk var anlamına geliyor . en baştaki ramı çıkar oyle dene eğer sağlam çalışıyorsa ya RAM i Yada anakartı deiştirmen gerekir
bip sesi geliyorsa büyük ihtimal ram lardan kaynaklanıyordur. Kardeşim internetten araştırdım ilk ram slotunda bozukluk var anlamına geliyor . en baştaki ramı çıkar oyle dene eğer sağlam çalışıyorsa ya RAM i Yada anakartı deiştirmen gerekir
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 30 Mart 2019 #7 bir video çekip paylaşabilir misin