Kasadan çıkan takılma sesi

Birkaç saat önce başladı hala devam ediyor. Son ses dinleyin. Böyle takılma sesi gibi bir şey geliyor, normalde asla ses çıkmaz kasadan. Macunu aylar önce yenilettim ve kasayı tamamen temizletmiştim tozdan. Yani bu önerilerde bulunacaklar için şimdiden söyleyim dedim. Ne olabilir bu, bir fikri olan var mı? Ve nasıl düzelir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç saat önce başladı hala devam ediyor. Son ses dinleyin. Böyle takılma sesi gibi bir şey geliyor, normalde asla ses çıkmaz kasadan. Macunu aylar önce yenilettim ve kasayı tamamen temizletmiştim tozdan. Yani bu önerilerde bulunacaklar için şimdiden söyleyim dedim. Ne olabilir bu, bir fikri olan var mı? Ve nasıl düzelir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey fana çarpıyor gibi tıklama sesinden ziyade kontrol eder misin fana temas olup olmadığını.

Hocam hard disk kullanıyorsanız odur değilse fanlardır.
Sadece SSD var kasada. HDD kullanmıyorum.

Bir şey fana çarpıyor gibi tıklama sesinden ziyade kontrol eder misin fana temas olup olmadığını.
Kasa şeffaf içini görebiliyorum. Ön ve arkadaki fanlara hiçbir şey çarpmıyor. Bir de işlemcinin fanı var. Ona da bir şey çarpmıyor gördüğüm kadarıyla.

Sadece SSD var kasada. HDD kullanmıyorum.

Kasa şeffaf içini görebiliyorum. Ön ve arkadaki fanlara hiçbir şey çarpmıyor. Bir de işlemcinin fanı var. Ona da bir şey çarpmıyor gördüğüm kadarıyla.

Fanları tek tek elinle durdurup sesin kesilip kesilmediğini dener misin?

Kasayı açmam gerekiyor. Bu işleri daha önce hiç yapmadığım için bayağı tecrübesizim:/ şu an ses gitti ama farklı bir ses geldi. 30 saniye de 1 resmen bebek ağlaması gibi 1 ses çıkıyor çok garip. :D

Hocam cok zor değil sadece anakarta elinizi sürmeyin.
Fanların göbeğine hafifçe durdurucak şekilde bastırıp tek tek hangisi ses yapıyor diye kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı