Kasadan çıkardığım itemi nasıl arkadaşıma atabilirim?

Eğer envanteri durup durup kurcalayan veya ticaret yapan biri değilse, CS:GO envanterinizi Nadirlik sırasına göre "ayarlamayarak" altta kalmasını sağlayabilirsiniz. Veya sitenin sistemini bilmiyorum ancak "Waffle'a (çekilişe) katılmıştım kazandım bu skin çıktı." diyerek abinizle şansınızı deneyebilirsiniz

Hocam abime 100 tl katladığımda da söylemiştim ancak çok kızmıştı kredi kartın çalınacak diye. Anlattım ön ödemeli kart kullandığımı vs. fakat nafile. Anlatamadım.

Hangi skini çıkarttınız?
İce coaled FN

Steam hesabı sizinse profilinizi gizleyin aldıktan sonra durduk yere envanterinize bakmaz heralde.
Hocam ara sıra oyun alırken 5-10 lira gerekebiliyor var mı diye bakıyor.

Hocam abime 100 tl katladığımda da söylemiştim ancak çok kızmıştı kredi kartın çalınacak diye. Anlattım ön ödemeli kart kullandığımı vs. fakat nafile. Anlatamadım.
Site çekilişleri herhangi bir ödeme yöntemi talep etmez. Siteye sadece giriş yapmak bütün çekilişlere katılma hakkı verir.

Eğer ki kesinlikle gizlemeniz gerekiyor ise ve hala çekmediyseniz site envanterinizde bekletebilirsiniz. Bu sürede ikinci bir Steam hesabı açıp, skini oraya transfer edebilir ve daha sonraki planınız ne ise onu gerçekleştirebilirsiniz.

Hocam öncelikle çekiliş değil kasadan çıktı. Skini çektim envanterde şu an, takas banı kalktığı anda satacağım. Başka hesaba transfer edilmiyordu sadece kendi hesabımın trade linkini koyabiliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…