eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Kasanın içindeki donanımları çıkartıyorum ama bazı vidalar çıkmıyor. Tornavida boşa dönüyor. Onları çıkartmak için ne yapılır?
Kasanın içindeki donanımları çıkartıyorum ama bazı vidalar çıkmıyor. Tornavida boşa dönüyor. Onları çıkartmak için ne yapılır?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 29 Ağustos 2022 #2 Uygun tornavida kullandığınıza emin misiniz?
Jackie Boy Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 631 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 Momentumu arttırmak için havlu gibi bir bezi üstüne koyup öyle çevirmeyi deneyebilirsin.
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #4 siriius dedi: Uygun tornavida kullandığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Diğer vidalar çıktı. Bazıları çıkmadı. Vidalar aynı.
siriius dedi: Uygun tornavida kullandığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Diğer vidalar çıktı. Bazıları çıkmadı. Vidalar aynı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 29 Ağustos 2022 #5 Tam olarak hangi donanimin vidasi cikmiyor? Vidanin türü nedir?
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #6 reptile dedi: Tam olarak hangi donanimin vidasi cikmiyor? Vidanin türü nedir? Genişletmek için tıkla... Anakartı kasaya bağlayan vidalardan 2 tanesi çıkmıyor. Diğerleri çıktı.
reptile dedi: Tam olarak hangi donanimin vidasi cikmiyor? Vidanin türü nedir? Genişletmek için tıkla... Anakartı kasaya bağlayan vidalardan 2 tanesi çıkmıyor. Diğerleri çıktı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 29 Ağustos 2022 #7 Altindaki yükseltici vida bosa dönüyor olabilir. Hafiften bastirarak cevirmeye calisin. Eger yanlardaysa ve görebiliyorsaniz kargaburun pense ile tutup cevirebilirsiniz.
Altindaki yükseltici vida bosa dönüyor olabilir. Hafiften bastirarak cevirmeye calisin. Eger yanlardaysa ve görebiliyorsaniz kargaburun pense ile tutup cevirebilirsiniz.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 29 Ağustos 2022 #8 eymensari dedi: Anakartı kasaya bağlayan vidalardan 2 tanesi çıkmıyor. Diğerleri çıktı. Genişletmek için tıkla... Takarken zorlama yapıp vidayı yalama yapmış olabilirsiniz.
eymensari dedi: Anakartı kasaya bağlayan vidalardan 2 tanesi çıkmıyor. Diğerleri çıktı. Genişletmek için tıkla... Takarken zorlama yapıp vidayı yalama yapmış olabilirsiniz.
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #9 RainbowwOnSky dedi: Takarken zorlama yapıp vidayı yalama yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben takmadım. Bana böyle geldi.
RainbowwOnSky dedi: Takarken zorlama yapıp vidayı yalama yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben takmadım. Bana böyle geldi.
M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 29 Ağustos 2022 #10 Vidalar yalama olmuş olabilir ama pek ihtimal vermiyorum diğer arkadaşların yazdıkları yararlı olabilir
Vidalar yalama olmuş olabilir ama pek ihtimal vermiyorum diğer arkadaşların yazdıkları yararlı olabilir