Kontrol kalemi ile kasanın metal kısmına dokunup elektrik olup olmadığına bakın.Kasanın üstüne dokunduğum zaman elektrik çarpıyor. Birkaç ay önce garantiye yollamıştım, sorun çıkmadı. Kumaş koltuğum var. Ekstra terlik de kumaş, acaba statik elektrik mi? Emin olamadım. Nasıl anlarım?
kasada elektrik çarpıyor ise güç kaynağından olur çıkartıp kontrol edin kasanın çalışması için gereken voltaj insana zarar veremezKasanın üstüne dokunduğum zaman elektrik çarpıyor. Birkaç ay önce garantiye yollamıştım, sorun çıkmadı. Kumaş koltuğum var. Ekstra terlik de kumaş, acaba statik elektrik mi? Emin olamadım. Nasıl anlarım?
Masaya, sandalyeye kısacası herhangi bir şeye dokununca da çarpıyor. Sanırım statik elektrik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.