TAHAU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 1.663 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Mayıs 2018 #11 FalconPolat dedi: Bazen bende de gelebiliyor ama yanık değil büyük ihtimal, biz yanlış anlıyor olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Boyle bir durumda olabiliyor ama bence oyle bir pc'yi riske sokmamali secim kendisinin tavsiyem psu degisikligi
FalconPolat dedi: Bazen bende de gelebiliyor ama yanık değil büyük ihtimal, biz yanlış anlıyor olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Boyle bir durumda olabiliyor ama bence oyle bir pc'yi riske sokmamali secim kendisinin tavsiyem psu degisikligi
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 19 Mayıs 2018 #12 PSU içerisindeki plastik kablo erimesinden kaynaklanmış olabilir. Açıkçası saatli bomba gibi her an PSU arızası yaşayabilirsin.
PSU içerisindeki plastik kablo erimesinden kaynaklanmış olabilir. Açıkçası saatli bomba gibi her an PSU arızası yaşayabilirsin.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 19 Mayıs 2018 #13 Isınan toz da yanıyor olabilir. Temizlediniz mi hiç?
m.b.d45 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 157 19 Mayıs 2018 #14 Şu an ne bozuldu bilemem ama PSU nun içini sakın açma çünkü fişte olmasa bile onun içinde hala elektrik var kısacası çarpılırsın.
Şu an ne bozuldu bilemem ama PSU nun içini sakın açma çünkü fişte olmasa bile onun içinde hala elektrik var kısacası çarpılırsın.
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 19 Mayıs 2018 #15 Hafif bir kokuysa, içinde tozların kokusu olabilir.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 19 Mayıs 2018 #16 Legendd dedi: Hafif bir kokuysa, içinde tozların kokusu olabilir. Genişletmek için tıkla... Tozlar sağlam ağır koku da yapabiliyor Benim lab bilgisayarım benzer bir sebepten bizim İT ekibine gitmişti (benim açmama izin vermiyorlar, açarsam soruşturma geliyor ) adamlar 7 senenin tozunu silerken bana şaşkınlık maili attılar.
Legendd dedi: Hafif bir kokuysa, içinde tozların kokusu olabilir. Genişletmek için tıkla... Tozlar sağlam ağır koku da yapabiliyor Benim lab bilgisayarım benzer bir sebepten bizim İT ekibine gitmişti (benim açmama izin vermiyorlar, açarsam soruşturma geliyor ) adamlar 7 senenin tozunu silerken bana şaşkınlık maili attılar.