Kasadan güç kablosu çıkmadı

atako1907

Hectopat
Beyler bugün PHANTEKS P300 kasayı İnventus’tan kargo ile teslim aldım. Ancak ne kutudan ne kasanın içinden güç kablosu çıktı. Bu kasayı alanlar beni bilgilendirebilir mi? Bana mı göndermeyi unuttular yoksa P300 modelde böyle bir olay mı var? Yoksa PSU nun olduğu koridorun içinde mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kablosu PSU yani güç kaynağı ile beraber gelir. Şöyle bir model var değişim isterseniz PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS 600W ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK), FSP Hyper K 600 600W 80+ EU Kasa - inventus
Yukarıdaki PSU'yu tavsiye etmem. Onun yerine biraz daha parayla FSP Hydro 600 alın. Denildiği gibi güç kabloları PSU ile gelir.

Linkteki kasayı satın aldım zaten. Güç kablosunu buldum dün gece. Kasanın öyle bir yerine saklamışlar ki. Şimdiki sorun ön kapağı çıkarttığımda HDD ve SSD için olan tepsi model yok bildiğiniz içi boş. Ayrıca SSD kutusuna benzeyen vidaların olduğu karton kutu da yok. Buyrun fotoğrafı:
IMG-20180417-WA0009.jpg
IMG-20180417-WA0007.jpg

Az önce İnventustan gelen mesaj:
Screenshot_20180417-104050.jpg

Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı