Kasadan laptop ekranıyla görüntü alınabilir mi?

qureniz

Centipat
Merhaba arkadaşlar amcamın eskiden kalan bir PC'si var denemek istiyorum. Ama laptopum var ekranım yok. Eve sokmak da istemiyoruz. Kirli olduğundan laptop sayesinde görüntü alabilir miyiz?

Merhaba arkadaşlar amcamın eskiden kalan bir PC'si var denemek istiyorum. Ama laptopum var ekranım yok. Eve sokmak da istemiyoruz. Kirli olduğundan laptop sayesinde görüntü alabilir miyiz?

Laptoplardaki HDMI çıkışı sadece görüntüyü dışarıya vermeye yönelik olduğu için olmaz diye biliyorum.

Hocam annem titiz biraz dışını silerim yere havlu serer takarım HDMI girişi vardır umarım yorumlarınız için teşekkürler

Hocam annem titiz biraz dışını silerim yere havlu serer takarım HDMI girişi vardır umarım yorumlarınız için teşekkürler.

Rica ederim hocam ayrıca işe yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Konuda sorulan amaca uygun olmasa da yukarıdaki yorumlara ve belki de ihtiyaç duyabilecek başka arkadaşlar olması ihtimaline binaen eskiden kalma bir technopat konusu ve kasadan laptop ekranı ile görüntü alma yolu :

Konuda sorulan amaca uygun olmasa da yukarıdaki yorumlara ve belki de ihtiyaç duyabilecek başka arkadaşlar olması ihtimaline binaen eskiden kalma bir Technopat konusu ve kasadan laptop ekranı ile görüntü alma yolu:

Hayır hocam demek istediğimiz şu monitör gibi kullanmak laptopu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı