Kasadan laptop ekranıyla görüntü alınabilir mi?

qureniz

Centipat
Merhaba arkadaşlar amcamın eskiden kalan bir PC'si var denemek istiyorum. Ama laptopum var ekranım yok. Eve sokmak da istemiyoruz. Kirli olduğundan laptop sayesinde görüntü alabilir miyiz?

Hayır hocam demek istediğimiz şu monitör gibi kullanmak laptopu.
Mesajımda kasadan laptop ekranı ile görüntü almak için bir yöntem olsa da mesajımın başında sizin amacınıza uygun olmadığını yazmıştım.

Sizin belirttiğiniz koşullarda basitçe kasayı laptopun ekranına bağlayarak görüntü almanın bir yolu yok ama aslında sorununuzun çözümü çok basit.
  • Kasayı temizleyip eve sokmak gibi kolay bir yöntem varken başka uğraş biraz fantazi olur.
  • Veya laptopu değil de monitörü kasanın yanına götürebilirsiniz. :)

Son düzenleme:
Mesajımda kasadan laptop ekranı ile görüntü almak için bir yöntem olsa da mesajımın başında sizin amacınıza uygun olmadığını yazmıştım.

Aslında sorununuzun çözümü çok basit.
  • Kasayı temizleyip eve sokmak gibi kolay bir yöntem varken başka uğraş biraz fantezi olur.
  • Veya laptopu değil de monitörü kasanın yanına götürebilirsiniz. :)

Hocam kasa şu an amcamın deposunda duruyor ve hiç monitör yok ve prizde yok orada:D

Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Priz yok ise kasayı nasıl çalıştıracaksın?

Hocam kasanın olduğu yerde priz yok evde var sadece priz eve götürmem gerek zaten ya da olmadı eski ev var dedemin ora götürebilirim.

Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Priz yok ise kasayı nasıl çalıştıracaksın?

Hocam ayıptır sorması neyi beğenemediniz?

Hocam kasanın olduğu yerde priz yok evde var sadece priz eve götürmem gerek zaten ya da olmadı eski ev var dedemin ora götürebilirim.

Hocam ayıptır sorması neyi beğenemediniz?
Yahu priz yok diyorsun sonra da prizin olduğu yere götüreceğiz diyorsun.
Prizin olduğu yere götüreceksen prizin olmadığını söyleyerek önceki yöntemin olmayacağını belirtmenin amacı nedir?

Aferim. Bunlar yetmez. Araya nickimi yazarsan diğer konulardaki mesajlarımı da bulup beğenmedim atabilirsin. Sorun değil. :)

Yahu priz yok diyorsun sonra da prizin olduğu yere götüreceğiz diyorsun.
Prizin olduğu yere götüreceksen prizin olmadığını söyleyerek önceki yöntemin olmayacağını belirtmenin amacı nedir?

Hocam anlamadınız siz ben diyorum ki kasanın olduğu yerde priz yok elektrik yok ben elektiriğin olduğu yere götüreceğim. Sizin önerdiğiniz yöntem 2 ekran yöntemi.

Hocam anlamadınız siz ben diyorum ki kasanın olduğu yerde priz yok elektrik yok ben elektiriğin olduğu yere götüreceğim. Sizin önerdiğiniz yöntem 2 ekran yöntemi.
Nerede iki ekran yöntemi?

Sizin belirttiğiniz koşullarda basitçe kasayı laptopun ekranına bağlayarak görüntü almanın bir yolu yok ama aslında sorununuzun çözümü çok basit.

• Kasayı temizleyip eve sokmak gibi kolay bir yöntem varken başka uğraş biraz fantazi olur.
  • Veya laptopu değil de monitörü kasanın yanına götürebilirsiniz

Nerede iki ekran yönte mi?

• Kasayı temizleyip eve sokmak gibi kolay bir yöntem varken başka uğraş biraz fantezi olur.
  • Veya laptopu değil de monitörü kasanın yanına götürebilirsiniz.

Hocam tamam deneyeceğimde 1 kasayı fişe takacak yer yok ve mönitorü 2 kasayı temizleyip eve getireceğim ve laptop ekranını bağlayıp çalıştırmayı deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı