Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 28 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar dün sabahtan beri kasanın egzoz fanından çift elma aromalı nargile kokusu geliyor. Ne yapmalıyım? Konu trol. Ciddi tavsiyeler bekliyorum.
Arkadaşlar dün sabahtan beri kasanın egzoz fanından çift elma aromalı nargile kokusu geliyor. Ne yapmalıyım? Konu trol. Ciddi tavsiyeler bekliyorum.
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.256 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Ocak 2020 #2 Mis gibi kokar işte. Daha ne istiyorsun?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.421 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2020 #3 Bilgisayarınız çok içiyor anlaşılan. "171" sigara bırakma hattını arayıp bilgisayarınızı o bölümlere yönlendirin. Onun haricinde nargile içmesini engellemeye çalışın.
Bilgisayarınız çok içiyor anlaşılan. "171" sigara bırakma hattını arayıp bilgisayarınızı o bölümlere yönlendirin. Onun haricinde nargile içmesini engellemeye çalışın.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.608 Makaleler 3 Çözümler 66 28 Ocak 2020 #4 Kasanı nargile cafe olarak kullanan densizlerin kapısına dayan, "hani benim kiram?" De. "Buralar hep benim, ver uleayn kiramı" de
Kasanı nargile cafe olarak kullanan densizlerin kapısına dayan, "hani benim kiram?" De. "Buralar hep benim, ver uleayn kiramı" de
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.121 Makaleler 26 Çözümler 520 28 Ocak 2020 #5 Sıvı soğutmanın borusu ile tüttürürsün hocam. İşlemciyi de köz niyetine kullan.
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.256 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Ocak 2020 #6 Emir M. dedi: Sıvı soğutmanın borusu ile tüttürürsün hocam. İşlemciyi de köz niyetine kullan. Genişletmek için tıkla... İstediğim yaratıcılık bu işte
Emir M. dedi: Sıvı soğutmanın borusu ile tüttürürsün hocam. İşlemciyi de köz niyetine kullan. Genişletmek için tıkla... İstediğim yaratıcılık bu işte
EmreTRk Decapat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #7 Handsome Reis dedi: Arkadaşlar dün sabahtan beri kasanın egzoz fanından çift elma aromalı nargile kokusu geliyor. Ne yapmalıyım? Konu trol. Ciddi tavsiyeler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın CD Roam'dan naneli olips yolla. Düzelmez ise gel beni bul.
Handsome Reis dedi: Arkadaşlar dün sabahtan beri kasanın egzoz fanından çift elma aromalı nargile kokusu geliyor. Ne yapmalıyım? Konu trol. Ciddi tavsiyeler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın CD Roam'dan naneli olips yolla. Düzelmez ise gel beni bul.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 28 Ocak 2020 #8
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.608 Makaleler 3 Çözümler 66 28 Ocak 2020 #9 reptile dedi: Eki Görüntüle 493106 Genişletmek için tıkla... Hah ne alakası var. Adam köz diyor, nargile diyor, elma diyor. Sen, ilk yarı bizi düdüklediler diyon. Yarım elma, gönül alma gibi bir şey mi bu?
reptile dedi: Eki Görüntüle 493106 Genişletmek için tıkla... Hah ne alakası var. Adam köz diyor, nargile diyor, elma diyor. Sen, ilk yarı bizi düdüklediler diyon. Yarım elma, gönül alma gibi bir şey mi bu?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 28 Ocak 2020 #10 @Andar Han Konuya başta ciddi bir şey diye girdim, sonra anladım ki mizah ve eğlence bölümüne açılmış. Bu "meme" genelde böyle durumlarda paylaşılan bir şey. Konu sahibi anlamış neyi kastettiğimi
@Andar Han Konuya başta ciddi bir şey diye girdim, sonra anladım ki mizah ve eğlence bölümüne açılmış. Bu "meme" genelde böyle durumlarda paylaşılan bir şey. Konu sahibi anlamış neyi kastettiğimi