hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 2 Mart 2023 #1 Selam dostlar, kasayı topladım fakat monitör eksiğim var. Laptopa görüntüyü aktarabiliyor muyum? Veya başka alternatifi var mı?
Selam dostlar, kasayı topladım fakat monitör eksiğim var. Laptopa görüntüyü aktarabiliyor muyum? Veya başka alternatifi var mı?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 2 Mart 2023 #2 Televizyon varsa ona aktarabilirsiniz.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.565 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 2 Mart 2023 #3 hergeceaglıyorum dedi: Selam dostlar, kasayı topladım fakat monitör eksiğim var. Laptopa görüntüyü aktarabiliyor muyum? Veya başka alternatifi var mı? Genişletmek için tıkla... Televizyon varsa olur.
hergeceaglıyorum dedi: Selam dostlar, kasayı topladım fakat monitör eksiğim var. Laptopa görüntüyü aktarabiliyor muyum? Veya başka alternatifi var mı? Genişletmek için tıkla... Televizyon varsa olur.
hyperchondriac Kilopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 1 Yer Göztepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 3 Mart 2023 #4 Duet programi ile iphone veya ipade aktarabilirsiniz ama bunun icin bilgisayarda da onceden kurulu olmasi gerek.
Duet programi ile iphone veya ipade aktarabilirsiniz ama bunun icin bilgisayarda da onceden kurulu olmasi gerek.