Çözüldü Kasam darbe aldı ve görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Caner Karaca

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar kasam dik konumdayken hafif ittirme sonucu yan yatarak sert bir biçimde darbe yedi. Bilgisayarı açtığımda ise kasa açılıyor ve her yer yanıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Ekran kartının ışığı yanıyor. Üstelik bilgisayarın açılışında gelen bip sesi de gelmiyor artık. Hangi parçada sıkıntı olabilir? Ekran kartında sıkıntı olmuş olabilir diye anakartın görüntü çıkışını denedim sonuç yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hepsini sökün baştan montaj yapın, olmaz ise uzay montaj deneyin.
Ben de öyle düşünüyorum. RAM ve işlemcinin hemen bozulacağını sanmıyorum. Ne diyelim eski anakarttı, kaç yıldır çalışıyor emektar. Yenisini alacağız o zaman

DDR 3 ise direk sıfırdan DDR4 bir sistem toplayin hocam, benim de bu kış anakartim bozuldu yenisini alsam 400TL, DDR3 sisteme 400TL vermek yerine 2000TL'ye eski ekran kartınızla idareten yeni bir sistem toplayabilirsiniz.

DDR 3 ise direk sıfırdan DDR4 bir sistem toplayin hocam, benim de bu kış anakartim bozuldu yenisini alsam 400TL, DDR3 sisteme 400TL vermek yerine 2000TL'ye eski ekran kartınızla idareten yeni bir sistem toplayabilirsiniz.
DDR2 sistemim Dediğiniz gibi DDR4 anakart alıp yanında da bi işlemci bi RAM alıp eski ekran kartı ve hard diskimi takıp devam edeceğim. Fakat bilgisayarımın içinde derslerim var çalışmak için evimdeyken indirmiştim şu an köydeyim ve çok lazım.
Arkadaşlar uzay montaj yaptım tüm parçaların hepsini taktım hazır çıkarmışken bir güzel de temizliğini yapayım dedim. Ve çalıştı. Her şey şu an sorunsuz çalışıyor. Kasada CD Driver ve Floppy driverı var. Sorun bu ikisinden kaynaklı heralde. Ya da bilemiyorum USB, hdd ışığı, start butonu v.s de olabilir. Herkese teşekkürler, kasaya takıp bir daha deneyeceğim eğer sorun bu 2 driverdansa sorun hallolmuş olacak ya da kasa bileşenlerindense yeni kasa alacağım.

Son düzenleme:

Çözebildiysem ne mutlu bana. En iyi cevap olarak seçtiğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…