TimmyTurner Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Kasamın desteklediği maksimum kule tipi soğutucu yüksekliği 151 mm. Alacağım kule tipi 154 mm. Kasamın cam kısmı vidalı geçmeli değil. Aradaki 3 mm'i nasıl kurtarırım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
Kasamın desteklediği maksimum kule tipi soğutucu yüksekliği 151 mm. Alacağım kule tipi 154 mm. Kasamın cam kısmı vidalı geçmeli değil. Aradaki 3 mm'i nasıl kurtarırım?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Biraz zor, fanlar asansör gibi yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz ancak bakır borular için aynısını diyemem, soğutucu modeli nedir?
Biraz zor, fanlar asansör gibi yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz ancak bakır borular için aynısını diyemem, soğutucu modeli nedir?
TimmyTurner Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Biraz zor, fanlar asansör gibi yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz ancak bakır borular için aynısını diyemem, soğutucu modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit. Camın vidaları gevşetip biraz camı geri çeksek olur mu acaba?
Cheese Wizzard dedi: Biraz zor, fanlar asansör gibi yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz ancak bakır borular için aynısını diyemem, soğutucu modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit. Camın vidaları gevşetip biraz camı geri çeksek olur mu acaba?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #4 TimmyTurner dedi: Thermalright Phantom Spirit. Camın vidaları gevşetip biraz camı geri çeksek olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum hocam, isterseniz benim eski kasadaki gibi camı olmadan kullanın, veya onun yerine camı çıkartıp streç film sarın .
TimmyTurner dedi: Thermalright Phantom Spirit. Camın vidaları gevşetip biraz camı geri çeksek olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum hocam, isterseniz benim eski kasadaki gibi camı olmadan kullanın, veya onun yerine camı çıkartıp streç film sarın .