L lolipopluşeker Centipat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 24 Ocak 2020 #1 HDD aldım ama kasada yer olmadığını fark ettim. HDD yerinde RGB setup var ve güç kablosu çok uzak kalıyor. HDD direk kasanın içine koydum sabit değil kasayı oynatmadığım sürece zarar görür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2020
HDD aldım ama kasada yer olmadığını fark ettim. HDD yerinde RGB setup var ve güç kablosu çok uzak kalıyor. HDD direk kasanın içine koydum sabit değil kasayı oynatmadığım sürece zarar görür mü?
Kmz Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #11 recep007 dedi: Benim de kasamda HDD'yi tutan çekmece gibi olan şey çıkmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bende de çıkmamıştı taktım. Eğer kasayı çok aşırı sallamazsan sabitlemeden koyabilirsin. Artı 0 Eksi
recep007 dedi: Benim de kasamda HDD'yi tutan çekmece gibi olan şey çıkmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bende de çıkmamıştı taktım. Eğer kasayı çok aşırı sallamazsan sabitlemeden koyabilirsin.
KS KS L lolipopluşeker Centipat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 18 Mart 2021 #12 recep007 dedi: Benim de kasamda HDD'yi tutan çekmece gibi olan şey çıkmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Vallahi kasanın içine öylesine koydum 1 yıldır öyle çalışıyor. Artı 0 Eksi
recep007 dedi: Benim de kasamda HDD'yi tutan çekmece gibi olan şey çıkmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Vallahi kasanın içine öylesine koydum 1 yıldır öyle çalışıyor.