Kasamdaki fanın aynısını nereden bulabilirim?

Türkiyede her yer 120mm Fan dolu. Siz Markası Corsair mi olsun istiyorsunuz ? Mesela param olsa direk bunu alırdım bence. RGB kontrollü, 3 adet hemde.

Türkiye'de her yer 120mm Fan dolu. Siz Markası Corsair mi olsun istiyorsunuz? Mesela param olsa direk bunu alırdım bence. RGB kontrollü, 3 adet hem de.

Yok hocam illa Corsair olsun değil. Sadece kalitesinden memnun kaldım. Fakat başka fanlarada yönelebilirim elbette. @Enes3078 hocam fan orada da yok. Nasıl bir fansa artık. Başka markalara modellere bakacağım. İlgilenen herkese teşekkürler.

Maalesef bu da değil. Bulamadım daha. Başka markalara bakacağım. Bu arada 2017'de alındı kasa. Yani 2018 fan olamaz.

Öndeki fanı arkaya egzoz fanı olarak takıp öne 2 ya da 3 tane P12 gibi uygun fiyatlı kaliteli fan alıp takabilirsiniz.

Öndeki fanı arkaya egzoz fanı olarak takıp öne 2 ya da 3 tane P12 gibi uygun fiyatlı kaliteli fan alıp takabilirsiniz.

Hocam sanırım oraya tek fanlık yer var. O yüzden arkaya ve üste bakacağım.
Carbide SPEC-04 120mm LED Fan, Red. Bunun beyaz LED'lisi. Buldum galiba. Ama satın alamam sanırım bunu hiçbir yerde yok gibi. @Enes3078 hocam belki alırız dediniz. Linkini bıraktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…