Kasamdaki temperli camda gitmeyen parmak izi ve lekeler

CAN01F

Centipat
Daha fazla  
PC'm kapalıyken yani ışıkları sönükken temperli camım da hiç bu parmak izleri ve lekeler gözükmüyor ama PC'nin ışıkları açılınca bir sürü leke ve parmak izi görünür oluyor ve beni çok rahatsız ediyor yarım saat boyunca cam sil ve mikrofiber bezle 2 tarafını da sildim kapağı taktıktan sonra ön yüzünü tekrar sildim ama etki etmedi ne yapmalıyım?

Hocam saçma gelebilir ama bir beze sarı güç sıkıp temizleyin.

Fazla bastırmadan bulaşık teli ile üstünden geçmeyi deneyin. Yapıştırıcı veya boya gibi bir malzeme kullandılarsa iz o zamandan kalmıştır, silerek geçiremezsiniz onu, camı çizmeden kazımanız lazım.

Yapıştırıcı boya veya sticker kullanmadım bide bulaşık teli yumuşakta yapsam çizebilir yeni aldım çizilmesini istemiyorum.
İzlerin nasıl bir iz olduğunu göstermek içini alta fotoğrafı koydum ama izler pek belli olmamış fotoğrafta.

Hocam saçma gelebilir ama bir beze sarı güç sıkıp temizleyin.

Evde sarı güç yok veya vardır bilmiyorum sormam gerekiyor da etkili olduğunu gördüğünüz biri veya konu var mı?

Camın 2 tarafını sildiniz mi ?
Evet

Dosya Ekleri

• 20230207_150824.jpg
    172,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20230207_150810.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 20230207_150804.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 20230207_150757.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

Sarı güç ile monitörümü temizliyorum toz ve parmak izlerini cok iyi alıyordu camı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…