Y YsfGms Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 189 26 Mayıs 2020 #1 Yeni aldığım kasamı hava sirkülasyonu kötü olduğu için iade etmeye karar verdim. Ama ambalajları elimde yok. Ambalajsız şekilde geri alırlar mı sizce?
Yeni aldığım kasamı hava sirkülasyonu kötü olduğu için iade etmeye karar verdim. Ama ambalajları elimde yok. Ambalajsız şekilde geri alırlar mı sizce?
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #2 Hayır almazlar.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 6 26 Mayıs 2020 #3 almazlar zaten bahane arıyorlar arayıp sorun yinede.
PunchLiner Kilopat Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 459 Çözümler 4 26 Mayıs 2020 #4 Çok zor, kutusu olmadan teslim edemezsin.
Y YsfGms Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 189 26 Mayıs 2020 #5 Kutusu köpükleri var sadece camların jelatinleri yok o sekilde olur mu sizce?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 26 Mayıs 2020 #6 Tekrar satılabilir şekilde geri vermen gerek. En azından benim aldığım ürünleri geri iade için götürmek istediğim zaman okuduğumda, hep bu yazardı. Geri satılabilir olması gerek.
Tekrar satılabilir şekilde geri vermen gerek. En azından benim aldığım ürünleri geri iade için götürmek istediğim zaman okuduğumda, hep bu yazardı. Geri satılabilir olması gerek.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 6 26 Mayıs 2020 #7 YsfGms dedi: Kutusu köpükleri var sadece camların jelatinleri yok o sekilde olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Jelatin çekerler ya çok önemli olmasa gerek yeter ki çizik olmasın. Madem deneyecektiniz neden jelatinleri söktünüz ki ben 1 hafta sonra sökmüştüm.
YsfGms dedi: Kutusu köpükleri var sadece camların jelatinleri yok o sekilde olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Jelatin çekerler ya çok önemli olmasa gerek yeter ki çizik olmasın. Madem deneyecektiniz neden jelatinleri söktünüz ki ben 1 hafta sonra sökmüştüm.