Evet arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi kasamı kendim mi toplamalıyım yoksa alacağım yere (Vatan Computer'dan) mi toplatmalıyım ? Bir de şu sorum olacaktı. Technopatın anasayfasında ki "2014 Eylül Ayı Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri" içinde ki tavsiyeler güvenilir midir ?
Güvenilir tabikii de. Sonuçta Technopat Yöneticileri yazıyor onları, normal bir kişi değil. Montajı kendin yapabiliyorsan kendin yap bence. Kendine güvenmiyorsan ve bilmiyorsan Vatan'a bırak.
1. Soruna cevap: Elbette kendin toplamalısın. Hem kendinde tecrübe kazanmış olursun. Aynı zamanda Vatan' da toplanan bilgisayarlar (şubelere göre değişir) genellikle yanlış olabiliyor. Mesela benim bir arkadaşım 16 GB RAM almıştı. Bilgisayardan bir baktı 8 GB yazıyor. Kasayı açıp baktık. 8 GB' lik RAM' in yarısı dışarıda kalmış. Aldık taktık onu. Uzun lafın kısası Vatan' da toplatmak pek sağlıklı değil.
2. Soruna cevap: Technopat bu. Elbette güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
@Exotic ve @Berat Mindiloğlu Benim bu toplama işi ile ilgili pek bir bilgim yok. Nereden yardım alabilirim ? Zaten ben de Technopat'ın önerdiklerini alacağım