Kasamın açma kapama tuşu normal mi?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistem aldım her şey iyi güzel falan şimdi bir baktım açma tuşu hafifçe içe girmiş gibi. Bu model mi böyle yoksa gerçekten bir sorun mu var? Fotoğrafta ne kadar belli bilmiyorum ama iki köşe yukarıda tek olan köşe ise hafif içe girmiş.

Dosya Ekleri

• IMG_20231129_153047.jpg
    IMG_20231129_153047.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20231129_153021.jpg
    IMG_20231129_153021.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım tercihi olabilir, kasanızın modelini söylerseniz bilen arkadaşlar yardımcı olur. Ayrıca kapağı açıp bağlantılara bakarak da anlayabilirsiniz.

Kasanın fişini söküp düğmeye bas nasıl basılıyor tam basılıyor mu sonra da fişi tak açarken yavaşça bas temassızlık yapıyor mu bak eğer sorun yoksa normaldir model yüzündem böyle midir bilmem.

Muhtemelen arka tarafa doğru basılıyor
Kasanın modeli nedir?
Kullanıma engel değil gibi ama yakın zamanda asansör düğmesi gibi kalabilir gibi duruyor
Tasarım tercihi olabilir, kasanızın modelini söylerseniz bilen arkadaşlar yardımcı olur. Ayrıca kapağı açıp bağlantılara bakarak da anlayabilirsiniz.
Bence biraz içe göçmüş. Bilerek böyle bir tasarım yapılacağını sanmıyorum buton için. Kalite kontrollerde sıkça gözden kaçan bir durum bu buton gibi kısımlar.
Kasanın fişini söküp düğmeye bas nasıl basılıyor tam basılıyor mu sonra da fişi tak açarken yavaşça bas temassızlık yapıyor mu bak eğer sorun yoksa normaldir model yüzündem böyle midir bilmem.
Hocalarım model XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ White Gaming Kasa ben pek anlamıyorum ilk defa aldım baktım herşey güzel tam ekran kartını video izleyip takacakken bir baktım tuş böyle 40 yılın başı bişey aldık herhalde şimdi iki saat bunla uğraşacağız.

Hocalarım model XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ White Gaming Kasa ben pek anlamıyorum ilk defa aldım baktım her şey güzel tam ekran kartını video izleyip takacakken bir baktım tuş böyle 40 yılın başı bir şey aldık herhalde şimdi iki saat bununla uğraşacağız.

Evet bu bir kasa tasarımı içe girme falan yok zaten böyle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı