Kasamın hava sirkülasyonunu nasıl sağlarım?

Aslında bir sürü resim çekmiştim ama makine sağolsun bazı fotoğraflara ulaşamadı. Bu yüzden bu kadar atabildim. Bu kasaya 5 sene evvel bir sistem dizilmişti. Daha sonra o sistemdeki parçaları sattım, kasanın içini temizledim. Sadece Hdd ve Psu'sunu kullanıyorum. Google'a yazınca çıkmıyor. Çok eski sanırım.
 
4460 ile nasıl OC yapacak merak ediyorum. Sisteminiz güzel. Tek eksiğiniz ekran kartı. Elinizdeki PSU nedir ? Ayrıca PSU düşük ise yeni bir ekran kartı ve kablo saklaması bulunan bir kasa almanı öneririm.
 
Abicim gördüğüm kadarıyla sağ altta(1. resimde) bir fan yuvası var ve fan yok. Oraya bir fan koyarsan gayet iyi hava sirkülasyonu sağlayabilirsin. Çaprazında olması çok daha iyi olmuş.
 
Abicim gördüğüm kadarıyla sağ altta(1. resimde) bir fan yuvası var ve fan yok. Oraya bir fan koyarsan gayet iyi hava sirkülasyonu sağlayabilirsin. Çaprazında olması çok daha iyi olmuş.
Ön tarafa mı koyacağım fanı? Aslında fotoğrafta gözükmesede 2 tane girişi var. Bir de kasanın kablo saklama yeri yok ama az da olsa ortalıktan çekmeye çalıştım kabloları. İleride alacağım her şeyi. Şuanlık işimi görüyor yavaş yavaş Psu, ekran kartı filan alacağım. Elimdeki PSU 300W.
 
Bana kalsa yeni bir kasa al, fakat bunda kararlıysan evet kasanın ön, alt kısmına bir tane fan alırsan çok daha iyi soğutursun.
 
Pekala, o zaman ben ön tarafa bir tane fan alıyorum. Alt tarafta fan takma yeri yok yalnız. Onun yan kapağa işlemci soğutucuna doğru fan takayım mı? Bir de egzoz fanını değiştireceğim.
 
Bence kaliteli bir kasa alın. Zalman Z3 Plus önerimdir. Sizi biraz zorlayabilir fakat değer. Kablo saklaması var. Önde tek fan, üstte 2 adet fan bulunuyor.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı