Xrameq Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 80 17 Kasım 2019 #1 Kasamın içini parçalara zarar vermeden nasıl temizleyebilirim?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 17 Kasım 2019 #2 İnternette veya bilgisayarcılarda kasa temizleme için satılan üfleme cihazları var. Onlar ile temizleyebilirsiniz.
İnternette veya bilgisayarcılarda kasa temizleme için satılan üfleme cihazları var. Onlar ile temizleyebilirsiniz.
L LastOfDream Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2019 #3 GerginGörünüşlüAdam dedi: İnternette veya bilgisayarcılarda kasa temizleme için satılan üfleme cihazları var. Onlar ile temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütçen yok ise saç kurutma makinesini kullanarak temizleyebilirsin. Ama sıcaklığı açmadan kullan ve çok yakın bir şekilde kulllanma.
GerginGörünüşlüAdam dedi: İnternette veya bilgisayarcılarda kasa temizleme için satılan üfleme cihazları var. Onlar ile temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütçen yok ise saç kurutma makinesini kullanarak temizleyebilirsin. Ama sıcaklığı açmadan kullan ve çok yakın bir şekilde kulllanma.
Ball So Hard Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 675 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2 Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 17 Kasım 2019 #4 GerginGörünüşlüAdam dedi: İnternette veya bilgisayarcılarda kasa temizleme için satılan üfleme cihazları var. Onlar ile temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarımın tozları çok birikince elektrikli süpürgeyle çekiyorum gücü indirerek. Zararlı mıdır acaba?
GerginGörünüşlüAdam dedi: İnternette veya bilgisayarcılarda kasa temizleme için satılan üfleme cihazları var. Onlar ile temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarımın tozları çok birikince elektrikli süpürgeyle çekiyorum gücü indirerek. Zararlı mıdır acaba?
A Arifcocops Centipat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 276 17 Kasım 2019 #5 Ball So Hard dedi: Ben bilgisayarımın tozları çok birikince elektrikli süpürgeyle çekiyorum gücü indirerek. Zararlı mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır ve en mantıklısı.
Ball So Hard dedi: Ben bilgisayarımın tozları çok birikince elektrikli süpürgeyle çekiyorum gücü indirerek. Zararlı mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır ve en mantıklısı.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.491 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 17 Kasım 2019 #6 En mantıklısı üfleyen bir cihazdır. Gücü azaltılmış süpürge de iş görür.