Kasan Windows 10'dan Windows 7'ye geçilir mi?

Frederic Berkay

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam benim sistem bayağı kötü. Chrome bile kastığı için Brave'ye geçtim ve halen Windows 10 ara yüzü ve uygulamaları yüzünden kasıyor. Bu durumdan rahatsızım sizce Windows 7'ye geçsem fark ne olur, performans artar mı? Bazı uygulamaları açarken hata verir mi? Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam benim sistem bayağı kötü. Chrome bile kastığı için Brave'ye geçtim ve halen Windows 10 ara yüzü ve uygulamaları yüzünden kasıyor. Bu durumdan rahatsızım sizce Windows 7'ye geçsem fark ne olur, performans artar mı? Bazı uygulamaları açarken hata verir mi? Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

Hangi oyunları oyniyorsun Linux Custom ISO veya Windows 10 Enterprise 2016 sürümü kurabilirsin SSD yoksa SSD takılabilir.

Aga ben zaten güncel oyunları oynayamam şu an laptopta FM14-MB Warband vs. var.
Eğer oyunları Steam üzerinden oynuyorsan, SteamDB sitesinden kütüphanendeki oyunları aratıp Linux'ta çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsin. Eğer oyunlar Linux'ta çalışıyorsa, sana önerebileceğim dağıtım Linux Mint XFCE olur. Eğer arayüzü eski bulursan veya hoşuna gitmezse, özelleştirmeyi deneyebilir ya da Fedora dağıtımını kurabilirsin. Ama Fedora, Windows 10 gibi yavaş çalışabilir. Bu nedenle önceliğin Linux Mint olmalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanalda Linux'a dair bilgi edinebilirsin.

Şu konuları açmaktan yorulmadınız mı? 2016 LTSB kur ve W7'yi unut.
Linux daha iyi. En kötü Microsoft'un Windows 11 dayatmaları, arkada çalışan gereksiz yük uygulamalar ve yavaşlık yok. Linux Mint XFCE yüklesin geçsin. Linux Mint Benim deneyimlediğim ve en beğendiğim dağıtımlardan biri. Mesela Linux Mint'in kötü yanını gördü ve beğenmedi Bir sürü dağıtım arasından seç beğen al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı