Kasanın 2 adet fanı çalışmıyor

Z0TAC

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar bugün yeni bir SSD aldım ve kasaya taktım ( sistemde hard disk te var.)
Ve ardından egzoz fanımın ve öndeki 1 adet fanın çalışmadığını gördüm BIOS'a girdim birkaç şey denedim fakat düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kasanın son durumu bu şekilde.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Fanların anakarttaki slotları tam olarak nerede bilmiyorum anakartım MSI H410M.

605d49404f5e5.jpeg

Turuncu ile işaretlediğim yer ARGB, yeşil ile işaretlediğim yerler fanın takıldığı yerler, sarı ile işaretlediğim yer RGB. Bu yuvalardan birisini zaten işlemci soğutucu doldurur, diğer yerlere PWM destekli fanları takarız. Fanların PWM destekli değilse kasanın diğer kapağını açıp PSU'dan çıkan Molex girişlerine bak. Pek yerinden oynamazlar aslında ama ne olur ne olmaz. Dediğim yerlerde bulamazsan kasanın arka kapağını açınca direk seni Fan Hub karşılar zaten. Oradan da anlayabilirsin.

Eki Görüntüle 1294219

Turuncu ile işaretlediğim yer ARGB, yeşil ile işaretlediğim yerler fanın takıldığı yerler, sarı ile işaretlediğim yer RGB. Bu yuvalardan birisini zaten işlemci soğutucu doldurur, diğer yerlere PWM destekli fanları takarız. Fanların PWM destekli değilse kasanın diğer kapağını açıp PSU'dan çıkan Molex girişlerine bak. Pek yerinden oynamazlar aslında ama ne olur ne olmaz. Dediğim yerlerde bulamazsan kasanın arka kapağını açınca direk seni fan Hub karşılar zaten. Oradan da anlayabilirsin.

Çok teşekkürler fanların bağlantı kısımları oynamış sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı