Kasanın açık olan kısmının duvara gelmesi sıkıntı yapar mı?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Masanın küçük olmasından dolayı boyle bir yol buldum. Alta koıyduğum zaman sağ ve sol kısmı kapalı ve yüksek. Yani kablo takmam içn masanın altına girmem lazım. Böyle yapar isem bir sıkıntı olur mu?

Yeterli gibi gözüküyor. Egzoz fanı da varsa eğer bir sorun olmaz ancak kapak açık şekilde kullanırsanız içerisi toz toplar.

O önemli değil 2 haftada bir üşenmeden temizleyen bir insanım .

Hocam geçmiş konulara baktım. Kasanın açık olması doğru mu tarzı konulara. İmzamda sistemim yazıyor ve genel olarak sisteminiz eski ise açın diyorlar.

Hocam geçmiş konulara baktım. Kasanın açık olması doğru mu tarzı konulara. İmzamda sistemim yazıyor ve genel olarak sisteminiz eski ise açın diyorlar.
Aynı fikirdeyim normalde yeni tarz sistemlerde açılması yancısı değilim sistem çok toz toplar. Fakat eski sistemlerde performans artışı için açmakta fayda var tabii temizliğine de dikkat etmek lazım.

Aynı fikirdeyim normalde yeni tarz sistemlerde açılması yancısı değilim sistem çok toz toplar. Fakat eski sistemlerde performans artışı için açmakta fayda var tabii temizliğine de dikkat etmek lazım.

Sıkıntı yok o zaman hepinize teşekkür ediyorum.

Bende kasayı açık bıraktım cam kısmını çıkart tım artık pc ısınmıyor. Ama odanın içi genellikle bi 30 ila 32 derece oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…