Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #1 Şuraya bir fan taksam etkisi olur mu?
F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Mart 2021 #3 Ice Tea Seftali dedi: Şuraya bir fan taksam etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı soğutmasına büyük fayda sağlar ancak kasanın içinde hortum çıkmış gibi tozlanır.
Ice Tea Seftali dedi: Şuraya bir fan taksam etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı soğutmasına büyük fayda sağlar ancak kasanın içinde hortum çıkmış gibi tozlanır.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #4 TECNOPC dedi: Takılır ama ona değil. Genişletmek için tıkla... Delikli orası.
TECNOPC Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 190 14 Mart 2021 #5 F16C dedi: Ekran kartı soğutmasına büyük fayda sağlar ancak kasanın içinde hortum çıkmış gibi tozlanır. Genişletmek için tıkla... Yer yok ki taksın Ice Tea Seftali dedi: Delikli orası. Genişletmek için tıkla... Delikliyse takılır orası düz zannetim ben
F16C dedi: Ekran kartı soğutmasına büyük fayda sağlar ancak kasanın içinde hortum çıkmış gibi tozlanır. Genişletmek için tıkla... Yer yok ki taksın Ice Tea Seftali dedi: Delikli orası. Genişletmek için tıkla... Delikliyse takılır orası düz zannetim ben
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #6 TECNOPC dedi: Yer yok ki taksın. Delikliyse takılır orası düz zannetim ben. Genişletmek için tıkla... Fan vidası girişleri var denedim hocam.
TECNOPC dedi: Yer yok ki taksın. Delikliyse takılır orası düz zannetim ben. Genişletmek için tıkla... Fan vidası girişleri var denedim hocam.
MrKonce Kilopat Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 211 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Müh. Okumak İstiyor. 14 Mart 2021 #7 Yani kasa duvara monte değilse bende bir faydasının olacağını zannetmiyorum. Üste takmak daha mantıklı olurdu.
Yani kasa duvara monte değilse bende bir faydasının olacağını zannetmiyorum. Üste takmak daha mantıklı olurdu.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #8 8 fan takılı kasamda 10 taneye çıkarmak istiyorum.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #9 Ice Tea Seftali dedi: 8 fan takılı kasamda 10 taneye çıkarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar fana ihtiyaç duyuyorsun? Gereksiz ses olur.
Ice Tea Seftali dedi: 8 fan takılı kasamda 10 taneye çıkarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar fana ihtiyaç duyuyorsun? Gereksiz ses olur.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #10 Eski kasamda tek fan vardı odamı ısıtırdı inada bindirdim yeni kasa odamı soğutuyor tahammül edemiyorum artık hastalık oldu 3 tane fan daha takacağım yer olsa dışına mı taksam diye düşünüyorum.
Eski kasamda tek fan vardı odamı ısıtırdı inada bindirdim yeni kasa odamı soğutuyor tahammül edemiyorum artık hastalık oldu 3 tane fan daha takacağım yer olsa dışına mı taksam diye düşünüyorum.