Ephie Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:11 #1 Merhaba kasanın alt kısmını söküp geri takmam lazım, toz dolmus havalandirmasi ancak görünen vidaları söksem de perçinler yüzünden hiçbir şey yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 12:17
Merhaba kasanın alt kısmını söküp geri takmam lazım, toz dolmus havalandirmasi ancak görünen vidaları söksem de perçinler yüzünden hiçbir şey yapamıyorum.
N neco wan kenobi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:19 #2 PSU'nun koyulduğu yer mi? Artı 0 Eksi
KS KS Ephie Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:20 #3 neco wan kenobi dedi: PSU'nun koyulduğu yer mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Psunun fanının baktığı taraf çok tozlanmıs onu temizleyecektim. Artı 0 Eksi
neco wan kenobi dedi: PSU'nun koyulduğu yer mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Psunun fanının baktığı taraf çok tozlanmıs onu temizleyecektim.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.652 Çözümler 10 Dün 12:20 #4 Sökmek yerine hava üfleyen bir cihazla tozları çıkarabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Ephie Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:21 #5 DirtyBlue dedi: Sökmek yerine hava üfleyen bir cihazla tozları çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PSU'nun içine girmez mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 12:49 Artı 0 Eksi
DirtyBlue dedi: Sökmek yerine hava üfleyen bir cihazla tozları çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PSU'nun içine girmez mi?
N neco wan kenobi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:21 #6 Ephie dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... PSU'yu söküp saç kurutma makinesini soğuk moda ayarlayıp üfletin açmanıza gerek yok bana kalırsa. Artı 0 Eksi
Ephie dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... PSU'yu söküp saç kurutma makinesini soğuk moda ayarlayıp üfletin açmanıza gerek yok bana kalırsa.
KS KS Ephie Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:28 #7 neco wan kenobi dedi: PSU'yu söküp saç kurutma makinesini soğuk moda ayarlayıp üfletin açmanıza gerek yok bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... PSU'nun kablolarını sökmem mi gerek peki? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 12:49 Artı 0 Eksi
neco wan kenobi dedi: PSU'yu söküp saç kurutma makinesini soğuk moda ayarlayıp üfletin açmanıza gerek yok bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... PSU'nun kablolarını sökmem mi gerek peki?
N neco wan kenobi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:29 #8 Ephie dedi: PSU'nun kablolarını sökmemmi gerek peki. Genişletmek için tıkla... Kablolarınız eğer arkadan giriyorsa sökmeyin sadece PSU'nun 4 vidasını sökün arka kapağını açın alt kısma kurutma makinesi ile soğuk modda üfleyin. Artı 0 Eksi
Ephie dedi: PSU'nun kablolarını sökmemmi gerek peki. Genişletmek için tıkla... Kablolarınız eğer arkadan giriyorsa sökmeyin sadece PSU'nun 4 vidasını sökün arka kapağını açın alt kısma kurutma makinesi ile soğuk modda üfleyin.